Have you ever felt this way?


Älskar låten. Så grymt jävla bra!

I'm hoping this will lead to something good, I really do

Har just varit och solat men inte vart man så mycket brunare för det. Aja, nu ska det beställas några grejer från H&M hade jag tänkt och sen blir det att fixa lite inför imårn. Är så jäkla taggad! Hoppas på en helt suverän kväll!!


momsen


Det är lätt att le när man har någon att le emot

Gårdagen spenderades till största delen med Anna, Jorun, Nathalie och Ida. Vi for också till Vitberget och åkte madrass med Markus, GG, Robert osv. Blev inte många åk, men fan så kul det var! Även fast man var hur blöt som helst och inte såg ett skit. Sen så sovde både jag och Ida hos Anna. Tycker lite synd om Ida som var tvungen att stiga upp tidigt pga hennes körlektion medans jag och anna låg i sängen till typ 3..

två av dom snygga tjejerna!


Graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Jag har så tråkigt. Hata vintern. Det finns inget att göra. Och att bo i kåge gör inte saken bättre för 5 öre! Funderar typ på att gå en prommis men kul väder det är. Får se om jag orkar. Ikväll blir det förhoppningsvis roligare eftersom att jag först ska klippa mormor och sen förmodligen fara till anna och sova där inatt!

Att snacka med en vän är att tänka högt

Kuung kväll igår! Blev så att anna, jorun, anna, annie och macce var med oss också. Myskväll med film och massa gott var det tänkt men snacket tog väl över kan man säga! Och när det bara var jag, amme, anna och jorun kvar roade vi oss en hel del med en viss grej. Spontana busiga saker är ju som roligast utan tvekan! Sen somnade jag och amme inte förän vid 5 vilket gjorde att vi försovde oss REJÄLT idag. Aja, vi befann oss iaf på stan vid sisådär halv 3 tiden och shoppade litegrann. Eller mest amme, för jag fick bara med mig hem ett armband och en ring från gina.

Tänk inte, gör bara

Nu befinner jag mig på sunnanå hos farmor och farfar med familjen, pelle, susanne och johanna. Har käkat middag för en liten stund sen och jag känner att jag håller på att få paltkoma av all den goda maten. Dom andra sitter och äter efterrätt nu men jag kan verkligen inte få i mig nåmer. Ikväll ska jag till amme på älvsbacka och umgås, får se om det kommer massa fler tjejer också. Blir nog trevligtrevligt iaf! Imorgon ska jag och amme vara på stan klockan 10 redo för lite shopping. Vill bara göra bort julrean, för jag antar att det kommer att krylla av folk på staaden!

Jul är ingen säsong, det är en känsla

Kan inte fatta att det är julafton, tiden har gått så sjukt snabbt! Blir att stiga upp rätt tidigt och sen bege mig till piteå med familjen för träffa min snygga kusin johanna och självklart resten av släkten. Blir nog mysigt! Aja, nu ska jag se lite paradise hotel och sen somna till det. Och god jul allihopaaa=)


Nattens handlingar avslöjas på morgonen


Hade tänkt fara ner på stan och shoppa idag men jag vaknade alldelees för sent för det, så det får bli en annan dag istället. Snart kommer amme hit och då blir det bland annat fix och käk. Kvällen spenderas med massa folk i johns by där det blir partaj och sen sover jag hos amme! over and out

The people I've met are the wonders of my world



Lite bilder från början av gårkvällen





Var dom enda jag hittade, men det får duga. Kvällen var då grymt kul iaf!:)

Höga förväntningar är nyckeln till allt


Ses snart tjejen! Sen så hoppas jag att du är lika taggad som jag (det vill säga till 1000) YOU KNOW WHY.

Att vänta på glädjen är också en glädje

Har inte hänt mycket idag kan jag lova. Slingat håret har jag gjort. Färgade det brunt i tisdags när vi hade egen hårvård på skolan, men jag kände nu att det var lite för mörkt. Så nu äre väl bara att kämpa för att få det ljusare.. Åh, kommer sluta som flintis typ. Annars är allt braa, imorgon ska jag möta upp annie på stan och sedan ska vi göra oss klara inför magnus 20-års fest som vi ännu inte vet om den ska vara i lokal eller hos kvirre. Men det kommer bli kul vilket som! Är sjukt taggad på lovet förövrigt, kommer bli kingeling!

Det är inte åren i ditt liv som räknas, utan livet i dina år

Då var man äntligen 17 år. Eller äntligen och äntligen, rätt ovärd ålder men nu är det ju iaf bara ett år kvar tills 18års dagen! Ikväll har jag blivit firad av släkten och fått en hel del presenter. Kläder, presentkort och pengar blev det typ mest med tanke på att jag igentligen inte hade önskat mig så mycket speciellt. Men det satt inte helt fel! Och än en gång, tack för alla grattulationer idag=)


"I love you. So don't make me choose. Because it will be him. It's always been him."


Har just varit på bio och sett new moon med syrran. Bättre sent än aldrig, och HUR bra var den inte? Längtar redan tills nästa film som jag antar kommer!?

Trots att kvällen blir helt annars och jag var argare än allt, så kan det nog ändå bli bra det här


Den som skrattar sist hade svårt att fatta poängen

Vi hade luciatåg på JB imårse, och det gick väl nästan som väntat! Var nog inte många som tog det så seriöst och vi var ju rätt snygga tomtar också. När det gäller sången ägde vi ju alla (tärnorna+lucian+tomtarna). Eller hur var det? Att sjunga en vers 2 gånger och börja skratta mitt i allt går ju också alldeles utmärkt! MEN, det var iaf en kul grej trots att vi sög.

Bilder kommer kankse sen.

Svenska B nationella skriftligt

Nationella måste ju vara bland det jobbigaste som finns. Men nu är iaf den skrifliga delen ÖVER & BORTGJORD! Nu ska jag äta lunch och sen bege mig hemåt med första bästa buss. ciao



I know that I love you but let me just say, I don't wanna love you in no kinda way


vääääärt

jag gick och la mig tidigt igår. jag vaknade för 45 minuter sen. jag steg upp och gjorde mig klar. jag kom på att jag inte börjar förän 12.45 idag. jag kan inte somna om. värt.

Det här skulle du gärna få kunna köpa åt mig i present/julklapp mamma!


fast det blir ju rätt lätt när jag inte kommer ihåg vars halsbandet kommer ifrån och det var det jag var mest sugen på (BRAdära ewe)

Enda sättet att övervinna frestelser är att ge efter för dom

Håller på att baka lussebullar, knäck och kakor nu med mamma och syrran medans vi lyssnar på julmusik. Riktigt mysigt faktiskt! Snart ska jag nog också ta tag i att julpynta i mitt rum, vilket typ är det enda rummet i huset som inte är ett dugg "juligt". Annars har jag inga planer för dagen, skönt att bara ta det lugnt och ladda inför första skoldagen efter 3 veckor imorgon. Är dessutom första dagen som vi kommer att börja ta emot kunder i salongen där. Ska bli roligt!

fotad av systeryster.


Det är bra att ha få vänner och många bekanta och att veta vem som är vad

Inget umeå ikväll, istället blev det:
- umgänge med palle och linn
- värdelös fest
- rallande med bilen (linnsan va en braa chaffis)
- promenad i staden
- snack, snack och mer snack
- en till värdelös fest som slutade med hemgång
- käääk


Det här är början på slutet

Tänkte börja med att säga att jag blivit sämst på att uppdatera och min blogg är typ tråkigare än allt, men det har ni väl förmodligen redan märkt? Idag var det iaf min sista dag på La Vogue och det kändes både tråkigt och skönt på samma gång. Dom är ju ett sjukt härligt gäng, men det kommer vara kul att komma tillbaka till klassen nu i några veckor också. Har saknat hvfr! Ikväll har det blivit lite idoltittande och nu ska jag spendera lite tid med min pojke som söker uppmärksamhet haha. So long!

Att lära utan att tänka är meningslöst, att tänka utan att lära är farligt

Har just kommit hem nu. Blev en sväng förbi farmor för att klippa henne efter apun. Och nu sitter jag med skenor+blekning i munnen och hoppas på att tänderna ska bli vitare. Fast iofs så kommer det nog inte synas så mkt efter bara en gång men att hålla tummarna går ju alltid! Imårn blir det som vanligt då en dag på salongen och sen är det att träna dubbel som står på schemat. Men den här gången är det några från ö-vik som ska komma upp för att träna och hjälpa oss med vårat program. Kul!=)

RSS 2.0