Delad glädje är dubbel glädje

Har haft en astrevlig helg. Hannas fest i fredags var awesome. Lördagen spenderade jag först med amme, kim och massa andra trevliga grabbar på kågevägen där festandet och firandet av kim var igång. Sen hämtade chris upp mig och vi begav oss till mig för en myskväll. Och idag har jag i stort sett inte gjort något vettigt alls sen c for. Snacka om att vara oaktiv och lat. Ska iaf försöka ta och sova nu. Imorgon väntar en dag på
a-torp och lite mer häng med amme!


But you know we gon' have a ball, champagne spillin' from the wall

Idag blev hanna 18 år, det firades först med sång och tårtor med klassen på skolan. Snart kommer annie hit och då ska vi göra oss klara, börja förfesta och sedan bege oss till sjungande för hannas fest. Jag är taggad!

He was ordinary in a world that loved the extraordinary

Stannade hemma från skolan idag på grund av min förjävliga förkylning som bara blivit värre. Har nästan inte gjort något annat än sett på film. Såg först the last song och nyss såg jag klart the notebook. Två filmer som aldrig blir dåliga och även den här gången är inte ett öga torrt!


Med ett leende på läpparna

Hela helgen har varit toppenbra! Umgåtts med kära vänner och världens finaste. Nu ska jag krypa till sängs. Godnatt på er.


Fint.


Glädje är dyrbart

Har just kommit hem från skolan men ska strax in till stan igen för att göra mig klar tillsammans med amme. Kvällen bjuder på middag med tjejerna, födelsedagsfirande för annie och självklart en hel del festande! 
GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN GUMMAN!

And when you smile, the whole world stops and stares for a while

Kände mig död när jag vaknade imårse och dessutom märkte att klockan stog på 10.13. Orkade inte ens anstränga mig till att dra på mig några kläder och skynda mig iväg till skolan så jag skippar den idag. Känns lite tråkigt ändå med tanke på att vi skulle styla modeller och gå på modevisning idag. Menmen. Nu ska jag ta mig nåt i magen, göra fransk manikyr och lyssna på fantastisk musik.


*


One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind

Gårdagen var super. På alla sätt och vis. Idag mår man alltså som man förtjänar. Ska bara ligga i min säng och dö litegrann innan jag drar vidare till sjungande ikväll med humöret på topp. Kan hända att det blir en sväng till vithatten senare vid midnatt med fler goa personer. Sen får vi se hur det slutar helt enkelt. Puss

Hår


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks


Och vi log och skrattade flera gånger i rad


En liten sammanfattning av helgen. Fredag. Häng med amme. Fest med tjejerna. Var riktigt roligt tills det blev ett chockande och otrevligt slut på kvällen. Lördag. Härligt sällskap och lite till alkohol. For sedan till vithatten på natten med annie, marcus, chris och linnea. Söndag. Klippt anna och bara tagit det luuuugnt. Skola imorgon och jag kunde inte vara mer otaggad. men vad gör man.


RSS 2.0