En glad och munter ande sprider glädje överallt

Nu på min lediga helg skippar jag allt som har med pdol att göra och åker istället till norsjö tidigt imorgon för att ladda inför beachen. Kommer att bo i ammes stuga hela helgen och umgås med vänner samt festa hela nätterna. Jag hoppas på guld och gröna skogar.

Om du vore bränd som mig. Skulle jag gå hem med dig. Skulle du vara allt jag någonsin velat ha


Man måste stå för något annars faller man för allt

Har sett danska paradise hotel i x antal timmar nu. Är helt insatt i det typ. Utöver det har jag absolut inte gjort ett skit idag. Så därför har jag sett ut såhär i stort sett ända sedan jag vaknat till nu. Osminkad, ostyrligt hår och roberts något gamla iron maiden t-shirt. Gillarttt. Imorgon blir det socialt umgänge med amme, vi har planer på att åka ner till stan och kolla om vi hittar något till helgen! ciao

Är början alltför svår så börja i mitten eller mot slutet

Nu. Jobb till 19. Sen. Trästocks.


Jag har lämnat allt som tynger mig

Äntligen på väg 
Jag förlänger mina steg 
Luften smakar som en jordgubbspaj 
En solig dag i maj
Träden står i blom 
Marken täcks av jungfrudom 
Och nu hänger det på varje kvist 
En solskensoptimist
Från norr till södertörn 
Till jordens alla hörn 
Så leder vägen hem till dig

Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt

Tiden rullar på i en hiskelig fart och försvinner nånstans runt kröken. Just nu lyssnar jag på fantastiska melissa horn. Kan inte annat än längta till ikväll då vi ska stå där kl 18 på nordanå och sjunga med till hennes låtar. Snart lämnar jag kåge och åker in till stan för att vara med anna. Vi skippar att glida gummibåt och hittar på något ännu roligare. Nu är livet är inget annat än ett fett hallelujah.

Festa hela natten sova hela dagen

Fredagen bjöd på massa trevligheter. Min bästa vän amanda fyllde 18 och det firades med alkoholhaltiga drycker, presenter, lekar, dans och mycket mer. Nu kommer några få mobilbilder som jag lånat av annie. Bättre sent än aldrig antar jag!

New.


Du går inte framför och du går inte bakom. Du går brevid

Blev en lång shoppingrunda med amme idag. Och nu är presenten till bruden som fyller 18 nu på fredag avklarad! Sedan for vi en sväng till stackgrönnan för att käka gryyymt goda räkmackor. Blev även lite film/snack/mys och ett dopp i poolen nu på kvällen. Inte alls så tokig dag med andra ord!! Imorgon ska jag upp tidigt och förmodligen ta mitt pick och pack och bege mig ut till annies stuga.

What can you say when words are not enough


Jag hoppas på ett mirakel

Gick ut en stund i regnet nyss. försökte samla alla tankar. kan inte sova. febern har fortfarande inte gett sig och jag ligger och kallsvettas. tänker. alldeles för mycket.

miss u.




Gulligaste Ines, du är välkommen tillbaka på besök



Så dålig att den blir KING. Rekommenderas att se när man är lite sådär övertrött

Jag har förmodligen världens sämsta humor, men top secret kan vara bland dom sjukaste filmer jag sett. Trailern har dock inte med det bästa!!

RSS 2.0