Nyårs!

Ännu ett år är snart över, fan vad fort tiden går!
Nyårs ikväll, kan väl säga att jag är djuriskt taggad haha. Har inte börjat göra mig klar riktigt än, så ska nog börja med det snart. Kanske fara till lina också och fixa frisyrer okcså, men får se hur de blir med det:)
Efter middan vid 7 tiden hämtar amme upp mig och då bär de iaf av till kusmark till elin, där vi ska spendera kvällen. Blir säkert treevligt;D men nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en trevlig kväll allihopa, och gott nytt år!

!

wasted time for sure.

- but life goes on.


Bio

Ikväll så var jag på bio med Ammee och Kim, vi såg twilight :) Amme hade redan sett den en gång, men jag ville se den så gärna och hon tyckte den var så bra, så hon var gullig och såg den med mig en till gång på bio haha;) Jag brukar typ inte tycka fantasy filmer är så jäkla bra, men den här var sjukt bra! Fyfan den är helt klart min favoritfilm. Jag är typ kär i den & i Edward (fast de går ju inte vara kär i en skådespelare!?) Haha nämen helt seriöst, damn! Trore blir att nöta den här filmen ett bra tag tills jag lessnar, om de nu går vill säga;)


24 december

Julafton idag! :D vart däremot inte alls som alla jular bruka se ut, och jag har nästan ingen julkänsla alls. De vart före första ingen sväng till pite till johanna åså, så jag har bara varit hemma och tråkat nu hela förmiddan typ;S lite släkt är ju här åså, vi har just ätit julbord. Men de är fan ingen jul utan kusinen mine, så jag väntar tålmodigt haha. Hon är i pite nu, och hon kommer hit om ungefär en timma med farmor och farfar åså:) Då dom har kommit blire nog att öppna alla julklappar, cant wait! Det är ju trots allt typ de roligaste haha. Senare mot kvällen blire nog massa mys och annat. Och Hanna ska sova här också, så de blir kul! =D Men nu ska jag gå och vara lite social mot dom andra, hare så bra och god jul !

ps. lite bilder kommer nog senaree;)


kusin, syster & jag.

A

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever



snart

..är skolan slut! enda enda fjuttig liten dag kvar. jag längtar så jäkla mke.
Imårn äre då bara datakunskap, egen hårvård och sedan julfesten med klassen och massa släkt.
Idag hade också egen hårvård, hela dagen! kul som fan=D Jag färgade först teffanis hår mer kallt och gjorde hennes effektslinga större och mörkare i luggen. Vart skitsnyggt! Sedan skulle hon också göra mitt hår, och först hade jag bara tänkt he i en färg som dämpar ner de rödaa.. men vart inte riktigt så. Nej vi körde på avfärgning så mitt hår först blev alldeles knalloranget, och färgade sen på en annan färg påde. sen hann vi inte göra så mke mer så just nu är jag typ ljusbrun=) men mer saker ska hända imårn, massvis med slingor och en nyansering på de. Haha så sjukt skönt att bli blond igen, och råvärt dessutom. Vi behöver ju inte pejja ett enda öre så man tjänar ju en hel del på de ekonomiskt om man säger så ;)

Och nu ikväll fick jag också vetaa, de blir förmodligen Mallorca i maaj :D (!!!)
Farmor bjuder mig, syrran och min älskade kusin Johanna på resan, fyfan så kul. längtar redan!
Tänk er bara sol, hav och värme, att ligga och steka på stranden med en drink i handen och ha mysiga kvällar..
FAN VA SOFT=)


=D

Nu for just släkten som varit och firat mig åså, har fått presenter och fikat gott i massor:)
Några saker jag fick :

- Kit med parfym+bodylotion
- Volumaster
- 2 par Jeansleggings (fick 1 av dom tidigare)
- Lackleggings
- Mascara
- Fransböjare
- Rouge
- Tunika
- Pengar
- Handväska (fick tidigare)


inte helt fel endå:D man borde fan fylla år oftare!


favoriten ^^ :)

today is my birthday

- 16


party like a rockstar

Helgen vart jävligt lyckat, har haft hur kul som helst!
På fredan var vi då hos Tina med först 7 st från klassen och två andra, och sen kom de nåra killar dit också:)
Vi gjorde taccos och såg lite idol, men sen efter de var partyt igång. fyfan vilken kväll:D De var mycket dans, skratt och sen körde vi också "lite jag har aldrig". sen när alla hade farit väckte sarah och tina mig till liv och vi gick en sväng in mot staden på max bland annat=) Efter de gick vi hem och sovde.

På lördag så vaknade vi rätt så sent, åt lite taccos och sen for jag och sarah hem med bussen 5 över 4.
Senare på kvällen blev de en sväng till Kusmark. Där var jag med Lina, Annie, Gela, Elin, Gronken, Micke, Abbe och Rille=) Vi såg film osv, White noise troja den hette.




Fredag, piteå och fest

Idag har jag bara varit hemma, jag orkade inte fara till skolan för att fredagar är den sämsta dagen av alla och vi hade dessutom matteprov idag som jag inte kan ett skit av. Så jag har haft en lång skön sovmorgon jag=D
Har iaf just packat och gjort mig iordning litegrann, ska ner på stan och träffa Lina, Annie och Jena:) Och sen blire att ta bussen upp till pitee, party ikväll;D Jag är råtaggad! de sket sig ju med lokalen här i skeå, så då vare lika bra att fara till piteå=) lär ju bli minst lika kul!;) Tror Sarah och Tina kommer och möter mig på busstationen, annars lär jag inte hitta dit om jag inte har någon annan med mig från klassen förstås=) Blir att sova hos Tina sen också=) Men nu måste jag fara, mamma kommer hem snart och hon får itne veta att jag skippat skolan idag hehe(A) Ha så kul ikväll allihopa =D


En del av hvfr=D

Sötnosarna Tina & Sarah!

onsdag

Dagen började som vanligt toppen med försovning. Sen fattades de ju bara att jag skulle missa halv 10 bussen också.. istället för att fara hem igen, vänta en timma så liftade jag istället. Annies låtsasmamma Anna hämtade upp mig från snöstormen haha. Skitsnällt! Så kom inte så jävla sent iaf, halv 11 var jag på skolan (Y)
Då satte klippningen igång, kul som alltid=D men endå för lite tid tycker jag, vi borde hålla på mer med det.
Efter lunchen skulle vi gå igenom och repetera lite teori om loreals färger osv, och de tog inte så länge så fick sluta tidigare=) men då fick vi också en hemuppgift att läsa massa sidor och skriva frågor åde, de kände jag mindre pepp till om ja säger så;S men de är bara gilla läget. tror jag ska börja med de nu så jag fått de gjort.. hare!

 
hittade en fin liten bild på vår supervackra bok ,,

RSS 2.0