Om du ger mig allt du har, så ska jag inte ta något från dig


We don't need a man to be happy

You call me up in the mornings
We’ll stay on the phone until dawning
You tell me secrets I actually keep
You call me up around noon and
Bring me all the good gossip
You hold my head when I throw up
I hold your hand when you weep
And we talk about friends
And we talk about records
Talk about life
And we’ll talk about death
And we dance in the living room
Dance on the sidewalks, dance in the movies
Dance at the festivals, dance, dance
No men ever really dance like this

Du sa att jag inte visste vad jag gjorde, men du hade fel

Har kramp i magen av allt skrattande ikväll. Spelade först kubb med annie, krille, johan, leffe och pontus och drog sedan vidare för att spela minigolf med en hel del andra. Kan nog inte säga att det gick speciellt bra för mig i något av det men vad gör det om hundra år. Om ett tag ska jag krypa isäng och längta lite mer inför tandläkarbesöket imorgon. Neej skämt och sido. Blir iaf att umgås med amme imorgon så det ser jag fram emot!

Trevlig midsommar allihopa!


Let's do something stupid to laugh our ass off to twenty years down the road

Idag. Solning i det underbara vädret. Promenad med annie. Kubb och film med a, matte, nils, claes och danne. Myggbitna som bara den. Imorgon. Göra frisyr på pernilla. Jobb. Midsommar och FEST.


Vänner är skatter


ps. jag skickar alla bilderna sen tjejer!

Kom med mig så vinglar vi fram genom stan

Har varit grymt dålig på att uppdatera på sista tiden. Jag har iaf börjat jobba nu i veckan. Har också hunnit med att hänga med amme och bland annat fikat på waynes/myst vid älven med palle, ida och linn. Snart så ska jag in till stan på partaj med mera härligt sällskap. Ha en bra kväll allihopa! kram

Världens bästa HVFR

















Vissa bilder snodda av saraaah:)

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet

Äntligen sommarlov och jag älskar livet!! Är hemma nu en snabbis för att fixa och hämta lite grejer men snart ska jag fara in till stan igen och möta upp resten av hvfr. Mat, kubb, brännboll, mys och festande väntar då. Kan nog inte bli annat än kanon!

Varje dag är första dagen i resten av ditt liv

2 personer i klassen var på skolan idag. Det var jag och camilla. Haha men som tur var fick vi ha egen hårvård, så det blev ju trots allt något bra utav det! Nu ska jag strax ta mig nåt i magen och sen bege in till stan. Blir inget födelsedagsfirande av världens bästa anna idag utan det blir senare, så istället blir det fest hos markus med massa folk. ciiiao


RSS 2.0