KOM HEM NU, JAG SAKNAR DIG!!


Den ena halvan av världen kan inte förstå den andras nöjen

Sitter nu nyvaken i chris stora mysiga tröja som nästan går ända ner till knäna. Igentligen borde jag börja med att städa, packa och handla istället för att sitta här. Om nån timme kommer anna hit och hämtar upp mig för hon har äntligen tagit kööörkoret!! Får se vad vi hittar på, men tråkigt har man då aldrig med den tjejen. Och imorgon åker jag och chris ner till umeå för att fira hans bror. Om det sen blir utekväll eller mys i lägenheten återstår att se!

Grattis än en gång gumman♥

Om man kunde pausa tiden


Tänker tillbaka men känner ingen saknad. Tänker framåt och känner ingen längtan. Allt är bara så himla bra just i detta nu. Jag har världens finaste vänner och pojkvän som gör mig till världens lyckligaste. Ni är guld värda!

Vänner är skatter

Igår var jag med tjejerna sista gången innan dom åker. Vi fikade på ainas och hade det jättemysigt. Ska träffa amme en liten stund ikväll också, känns ju som en evighet dom ska vara borta! Efter det blir det att möta upp min man för att köra upp till stugan. fem månader har vi även idag, så det blir väl lite extramys. På dagen imorgon kommer annie och marcus dit och gör oss sällskap ända tills på måndag. Kommer bli fett kul!


Det finns en väg mellan öga och hjärta som inte går via förnuftet

Igår hände det både mer och mindre trevliga saker. Men det blev ändå en riktigt lyckad kväll med mycket skratt, prat och lite för stort alkoholintag. Sen däckade vi 5 tjejer hos anna. Fixade världens godaste bakisfrukost som innehöll allt från scrambled eggs och bacon till american pancakes. muums! Nu ska jag försöka rycka upp mig och sedan göra mig klar för ännu en kväll med brudarna. Kan inte bli annat än kanon!

Inte alls slitna och fula. haha

.


Låt oss göra något galet att skratta ihjäl oss åt om femtio år

Igår kom annie marcus och chris hit till kåge och gjorde mig sällskap. Fick kramp i magen av allt skrattande, så kul hade vi! (eller vet dock inte om grabbarna tyckte det var riktigt lika roligt) Nyfärgad och taggad för tokiga bravader är jag iaf nu, för ikväll är det fest med brudarna som gäller!


Det är ni som lämnar avtryck i hjärtat

Kvällen spenderade jag med med amanda och anna och var inget annat än kung! Nu kryper jag till sängs ensam för första gången på riktigt länge. Måste nog medge att jag tror jag fått ett beroende att ha någon som sover med mig. Antingen att ha chris som håller om mig eller att kunna ligga och skvallra halva natten med någon av bästa vännerna eller syrran. Känns helt galet tomt nu.

Ju mindre rutin, desto mer liv

Jag och amme sovde bort denna fina dag. Typiskt. Ska hoppa in i duschen nu och förhoppningsvis känna mig som en människa igen efter man fräschat till sig. Ikväll ska jag och tjejerna till anna och fira 19-åringarna! Kommer bli huur bra som helst!

FIXAT.


KÄNNS BRA.

2 rätt nya favoriter


She's in line at the dole with her head held high

Efter flera veckors sökande har jag nu hittat en balklänning. Inte direkt vad jag hade tänkt mig i början men det känns helt rätt nu. Så trots att det svider att punga ut cirkus 3 tusenlappar mer än vad jag hade tänkt måste den bli min!! Typ imorgon. En balbiljett också för den delen. Känns så fruktasvärt sjukt att det bara är 3 ynka månader kvar till studenten. Bara jag som är stressad??? Miljarder grejer att göra och jag hinner tammefan INTE med. Nä nu ska jag slita mig från datorn och göra viktigare saker! puss


RSS 2.0