Bara för att någon inte älskar dig på det sätt du vill betyder inte att de inte älskar dig av hela sin kraft.

Mätt av tårta ligger jag nu i min säng bland massa skolhäften. Dom måste göras idag. Elleer i alla fall påbörjas! När man annars aldrig har några läxor och helt plötsligt har massor att göra, det är då man inser hur jävla bortskämd man blivit igentligen. Helt sinnes. Idag fyller också mamma år. Grattis♥


You know you're in love when you don't want to go to sleep at night because your life is better than a dream


Den förlorar allt som behåller allt

Gick på stan med anna idag. Bortglömda presentkort blev räddningen av min dåliga ekonomi. Känns skönt med nytt i både garderoben och sminkväskan! Nu väntar jag bara på att jag ska kunna ta bilen till kågeäng och träffa massa härligt folk. Ha en bra kväll!

Men att ha roligt är ju den bästa medicinen

Nu är jag såå less på att vara sjuk. Gör inget annat än sover, ser film, trycker i mig hostmedicin, c-vitaminer, dricker te och missbrukar nässpray. Tog mig iaf till jb imorse och köpte saker från dahlsbussen. Behövligt kan man lugnt säga!! Nu hoppas jag bara att febern är över och rösten är tillbaka som vanligt till imorgon. Saknar mina guldklimpar.


Okontrollerat skratt är det bästa


Helgen har varit kanon. Började fredagen med att besöka petra på clive russel för att göra mina naglar. På kvällen for jag och bowlade och umgicks med chris, annie och macce. Lördagskvällen bjöd på massa trevligheter. Jag, anna och nathalie käkade pizza och gjorde efterrätt. Drack vin och dansade för fullt medan vi sjöng gamla klassiker det högsta vi kunde. Vid tre tiden kom ett gäng trevliga killar förbi på efterfest vilket inte gjorde det tråkigare. Traskade sen hem till anna i gryningen med alldeles för kalla kläder och höga klackar. Dagen efter mådde man med andra ord som man förtjänade. Fick iaf sällskap av min favoritkille lite senare på kvällen, gjorde min dag!
Ser även fram emot morgondagen. Kommer att ha kurs med salongen på clive. Alltid roligt att lära sig något nytt och få inspiration!

RSS 2.0