*


Ögonblick som fastnar flera gånger om

Kan känna lyckoruset i kroppen. Lukten av regnet som just slutat att dugga. Det höga ljudet av trafiken och klockan som just slår. Kan se alla människorna längs gatorna. Vissa som springer för att hinna med taxin och vissa som stannat upp bland de gående för att titta på vackra ting innanför skyltfönstren. Klackar mot stentrottoaren. Och vi. Skrattande. På väg mot något nytt. Spännande. Avgörande.


Att kunna sitta tyst men ändå få allting sagt

Sitter just nu hos anna. Har varit och kollat på när hon och de andra i hennes klass dansat med facklor utanför nordanå. Snart ska vi ha spakväll med bastu, hårinpackning, fix av naglar och allt som hör till. Efter det ska vi njuta lite mer och dricka choklad/chili glögg till love actually. Hur mysigt som helst!

Bara de sinnessjuka tar sig själva på helt allvar


Dagens inköp + en välbehövlig väska. (Min gamla valde att gå sönder totalt idag på stan, så vad gör maan)

None of your scars can make me like you less

Dagen har spenderats i salongen och efter det hade jag körkektion. Gick över förväntan bra! Nu sitter jag och väntar på att farsgubben ska komma hem från hockeyn så att jag kan ta mig till chris. Var ett tag sen vi sågs så jag vill bara iväg nu. Idag har vi också 1 månad så jag ska pussa på honom lite extra.


Allt börjar som någons dagdröm

Har just krypit ner under täcket och strax ska john blund få komma på besök. Endast en lektion väntar imorgon. Känns grymt skönt. Körlektion och häng med anna blir det efteråt. Alltid trevligt! Sleep tight.


Det finns inget du kan göra som inte kan bli gjort

Gårdagen spenderades med amme. Det blev klippning och färgning av hennes hår, middag på grillen, och såklaart en massa babbel! På kvällen tog jag mig så gott som ingenstans. Trodde jag skulle få sitta hemma alldeles ensam eftersom att amme var tvungen att fara och mina päron stuckit på partaj. Meen lite senare kom chris som räddaren i nöden och gjorde mig sällskap. Det slutade med att vi gick över till grannarna och var med på 50års fest. Käkade smörgåstårta, drack onödigt mycket bål och vin, var med på finsk och norsk karaoke och skrattade så det krampade i magen. Jag måste nog säga att "festa" med gammfolket kan verkligen vara underskattat. Nu väntar mat och en promenad i det mörka.


BE STUPID


Mary Kate Olsen





Caught up in your smile, I'm happy as a child



Ibland kostar det mer att vara feg än att hoppa i och se vad som händer


Jag vill måla drömmar och älska verkligheten istället

1. Håller typ på att dö av värmeslag
2. Är omöjligt att sova
3. Saknar min karl very much
4. Har en kass låt på hjärnan
5. Och träningsverk
6. Är nästan för trött för att fungera

Ser iaf fram emot min lediga morgondag. Jag ska kriga och ta mig upp ur sängen tidigt, vara duktig och göra nödvändiga och bra saker för att sedan (förhoppnigsvis) få njuta och må kingkingking. godnatt på er!


Beautiful soul


Nostalgi på hög nivå. Jag kan inte annat än le och känna mig som 12 år igen. Kan inte heller förstå att det var längesen vi lyssnade på denna låt som mest. Det är sjukt vad tiden går fort. Det känns som igår.

Förnuftet formar oss men känslan leder oss

Kände att det var dags att uppa nu. Är så fruktansvärt dålig på det, men tänkte bara säga att jag lever i alla fall! Kom just hem från anna där vi såg skräckis. 6 rädda, skrikande och babblande tjejer som trängdes i soffan blev som vanligt ett lysande resultat. Hittils har hela lovet varit bra. Har spenderat tiden med världens finaste vänner och pojkvän. Mysiga filmkvällar. Fest. Bio. Grillning med sång och gitarr. Bilkurragömma (vilket vi var kung på weho). En massa fikande. Och en hel del andra saker har hunnits med än så länge. Imorgon blir det kanske att umgås med linn, paulina och ida. Jag hoppas i alla fall att det blir av! Men nu. Sömn.

RSS 2.0