*


Sömnen är den enda lycka som man njuter riktigt av först när den är förbi

Dags för sängen nu. Tänkte skriva lite om kvällen +en hel del annat men jag inser nu att jag är för trött det. Värt inlägg...... Aja naaatti

Det en tjej till sist bestämmer sig för är ofta motsatsen till det hon impulsivt gör

Var less på det blonda och färgade håret mörkare idag. Impuls kan man väl kalla det! Kommer nog dock att bli blond till sommaren igen, om inte tidigare. Får väl se hur det blir helt enkelt. Men det känns iaf verygooood just nu!


Du kommer aldrig att leva om du hela tiden letar efter meningen med livet

Då var den här dagen också snart förbi. Känns som att tiden går hur fort som helst just nu! Sjukt. Lunchade lite med annie idag och sen har det bara rullat på med klippning, färgning på palle osv. Ska förmodligen färga håret på mamma om en stund också. Borde vara less med tanke på hur länge man håller på på dagarna men konstigt nog så är jag inte det. Inte än iaf.

Att planera är att besöka framtiden så att man kan göra något åt den

Just nu käkas det lussebullar och tittas det på hockey. Har bara tänkt ta det lugnt ikväll, ska bland annat fortsätta med planeringen till rummet och skriva en önskelista till både min födelsedag och juleen. Klickade föresten hem en tidig present till mig själv igår som förmodligen kommer i övermorgon. Vad kan det vara då? Jo tandblekning som jag velat ha i flera år men alltid prioriterat annat före! Hoppas det fungerar nu bara, för annars har man betalat ett XL paket i onödan!!

Det är den som går vilse som hittar nya vägar


Livet kan bara begrundas bakåt men måste levas framåt

HELLO! Drar snart till amme där det blir käk och fix. Fest ikväll, det taggar vi till!!

Can't you see, I'm perfect for you

Sitter ensam nu såhär en fredagskväll. Känns ju kanon, eller så int. Men det blev iaf en sväng till kågerock tidigare ikväll med steff och cissi. Jag och steff skulle nämligen göra frisyrer på dom som skulle gå modevisning dära. Stannade kvar ett tag efter det också för att se 8 steps to perfection som cissi och stephanie känner. Fan så bra dom är!! Ännu bättre live till och med.

Livet ger oss tillbaka det vi ger till andra


Blev lite övertid på salongen, men nu är jag hemma iaf. Har bland annat klippt linn och färgat och klippt johanna idag. Och johanna blev verkligen skitsnygg i den nya färgen måste jag säga! Men nu framöver är det iaf bestämt på salongen att jag inte kommer att klippa gratis längre, utan jag tar 150 kr från och med nu. aaja, nu ska jag iaf slå mig ner i soffan och se lite hockey hade jag tänkt!


Den enda som hindrar dig från att uppfylla din dröm är du

Kom hem från stan för ett tag sen. Stannade kvar där efter apun för att fika på waynes med paulina och linn. Riktigt trevligt vare! Snackade om allt mellan himmel och jord i flera timmar haha. Men så blir det väl när man inte varit med varandra på ett bra tag, är ju en hel del att ta igen! Föresten är jag riktigt taggad på att göra sakerna vi snackade om, så vi får väl se till att det blir gjort nån gång tjejer?

Aja, nu blir det sängen och imårn väntas det klippningar. Längtar faktiskt lite!

Hittade den här bilden på Linns blogg, 14 och 15 år var vi på den tiden!


These streets will make you feel brand new


Vi är inte såna som i slutet får varandra


Snart. Gå ut och sälja sockar (otaggad som fan men va gör man) Sen. Desperate osvosv.

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv

Det har verkligen varit en lång dag idag men samtidigt varit så himla kul! Är ju på La Vogue och har apu nu i 3 veckor. Känns verkligen hur bra som helst att vara tillbaka där, alla är så härliga:) Föresten kom och klipp er hos mig vettja (gratis såklart), skulle vara awesome!! Blev träning ikväll och nu känner jag mig helt slutkörd. Ska ta och sova snart för att ta nya tag imorgon.

Du släckte alla ljusen den natten, jag minns varje sekund


Gårdagen var kingeling och den här grabben var ju rätt oful. Har inget annat att säga atm. CIAO

Kom igen nu mina vänner, KÖP!

Håller ju på att samla ihop pengar till LONDONRESAN och just nu håller vi på att sälja jättefina sockar. Om nån är intresserad så är det bara att höra av sig!!

Loveli pictures




Har försökt att somna i snart 2 timmar men det går allt annat än bra. Istället ligger jag nu och lyssnar på kanske världens bästa låtar som gjorts och försöker låta bli att tänka på att jag inte får någon sovmorgon imorgon. (eller borde jag säga idag?) godnatttt

När det handlar om tur, skapa din egen

Har just fått höra lite planer om helgen och det blir nog sehr gut! Förövrigt så känns typ bara allt så jävla bra och här sitter jag och ler världens fånigaste leende haha. Är det någon som är sugen på bio föresten? Är en aningens sugen på new moon! Fast premiären är ju bara att glömma nu om man inte redan har bokat men, va säger ni?=)

Ni är världsbäst

Och dina ord dom föll som glitter över min gråa vardag

Är hemma från skolan idag också. Skulle väl igentligen ha kunnat fara men jag känner mig så sjukt trött och sen har halsen ändå inte blivit bättre på något sätt. Orkar verkligen inte med det, kan knappt svälja utan att det ska ta svinigt jävla ont. Men feber och sånt är jag då utan, så jag tror iaf inte att det är svinis i farten.
Har faktiskt börjat funderat på om jag inte borde ta vaccinet ändå vilket jag förr var så negg till. För om jag blir sjuk så tål jag varken pencillin eller antibiotika så det vore väl kanske inte så jättekul om man skulle få det och bli riktigt sjuk.. Aja, nu ska jag he på någon bra film och sen så blir det att planera lite till det nya rummet! kram


Thinking of how it could turn out this way, but i kinda like it did



Men vi kan ändå bäst sånt som vi inte blivit lärda

Har haft frisörteknik hela dagen och nu är det rast. Jag har rullat permanent och gjort håruppsättningar hittills. Måste säga att frisyrer som ser hur knepiga och hur svåra ut som helst, kan verkligen vara busenkla. Snart ska jag fortsätta med min sista håruppsättning som jag bara hann börja med, ska bli något liknande som den här beyonce har.

Den som går i andras fotspår kommer aldrig först

Har typ inte orkat bloggat något i helgen så jag sammanfattar lite av vad som har hänt nu.

I fredags:
-Gick jag på stan med annie
-Kom jag hem med en tröja och ett nagellack rikare
-For jag, hanna, sarah, stephanie och linnea och gjorde frisyrer på tjejerna från swedbank som hade tjejfest
-Gick vi därifrån med ett leende på läpparna och en biobiljett+meny och en hundring rikare
-Begav vi oss sen till steffis lägga och då kom även alex och agge och var med oss resten av kvällen

I lördags:
-Var jag och fikade hos farmor och farfar med kusinen osv
-Umgicks jag med annie och macce
-For sedan jag och annie vidare till kvirre som fyllde 20 år, grattis på han!

Idag:
-Har det varit firande av farsdag
-Har jag ätit alldeles för mycket
-Vill jag träna sen sova


Show me a smile then
don't be unhappy, can't remember
when I last saw you laughing
if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there

And I'll see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow

Kan inte bestämma mig

Funderar på att göra mig riktigt blond igen som på bilden här nedanför, men då är det ju bara det att håret förmodligen inte skulle palla blekningen och med all säkerhet bli ännu slitnare än vad det redan är. Kanske är det finare att vara lite mer naturlig blond såhär mot vintern också? Åh jag vet inte. Hjälp tack!!

Såhär roligt hade vi





Det finns inget ont, som inte har något gott med sig

Har just haft betygsnack och det gick väl lite bättre än vad jag trodde det skulle göra. Nu är snart lektionen slut och då väntas det bara lunch och sen äre helg för mig eftersom jag inte går matte B. GILLAR'T!!
Förövrigt sitter hanna här och tar lite tjusiga egobilder + på omgivningen så den här lektionen blev genast lite roligare måste jag säga! lägger nog in några bilder sen troja hehe

I love you


När ska vi hitta på nåt? Var ju längesen juuu

Ibland går tanken före viljan


Skulle igentligen bara vilja krypa ner under en filt och se en bra film eller något i den stilen MEN, istället ska jag ta tag i en hel del städning och sedan gå en rask prommis och känna mig liiite duktig. Förstår typ inte hur jag orkat stiga upp tidigare för att träna på crosstrainern innan skolan dom här senaste dagarna.. men ja, har jag motivationen att fortsätta så är det väl tummen upp(Y)

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen och det finns nått vackert att vandra den ändå

Har engelska nu och äntligen känns det som att man åtminstone kommit igång med att planera resan till london. Jag hoppas verkligen att vi ska hinna få ihop alla pengar som behövs för det skulle fanimej vara kung om vi tog oss iväg! Visst, det blir ju skolgrejer som att titta på museum och sånt på dagarna isf men vi kommer att få tid till shopping, fest osv också och det taggar jag sönder till. Kom igen tjejer nu fixar vi dehär, nu tar vi tag i det här ordentligt och sen åker vi till england och hare apkul!!

är typ lika taggad som jag var denhär kvällen!

Att våga och vinna


Det är svårt att vara effektiv utan att vara obehaglig

Ingen skola idag, en hemuppgift ska göras istället. Känns helt ok måste jag säga! Sovmorgon är ju alltid skönt. Blir nog att möta upp Hanna och Sarah på waynes och göra hemuppgiften där tillsammans. Och när den är klar (vilket den förhoppningsvis blir) är det träning som gäller!

Föresten så är det någon som verkar tycka det är extremt roligt att ringa dolt till mig och sen lägga på så fort jag svarar. Vääärt? Förstår inte vad den där personen tjänar på det.


see u soon:)

RSS 2.0