Det bästa i livet går inte på elektricitet

Idag fyller moa 20 år. Rock står som tema på festen ikväll. Är lika taggad som på bilden här nedanför!

Viljan drar halva lasset

Igentligen är jag ledig idag, men snart ska jag ta bilen till skolan och fortsätta färgningen på hanna. Jag hoppas på ett king resultat den här gången så det blir bra till hårvisningen som jag och tjejerna har som projektarbete. Jag hoppas också att ni alla kommer dit och kikar! Onsdag den 2 mars kl 19 på mollys. Biljett kostar 50 och den köper ni på HairStyle i ck!

Bild från i onsdags när vi påbörjade projektet på hanna.


I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, Jag faller



Alla vägar löper åt två håll

Bli förälskad eller börja hata. Låt dig inspireras eller var deprimerad. Få alla rätt på ett test eller bli kuggad. Skaffa barn eller skapa konst. Tala sanning eller ljug och luras. Dansa på bord eller sitt ensam i hörnet. Livet är ett gudomligt kaos. Omfamna det. Förlåt dig själv. Andas. Och njut av varje sekund.

Ju längre jag följer med tiden, desto hellre vill jag bli stående då och då

Kvällen spenderades hos moa där jag var med hon, amme, marcus, julia och maja. Det spelades bingolotto som ingen av oss vann något på och skrattades till kommissarie Späck som kan vara en av dom sjukaste filmer jag sett. Till veckan blir det fullt upp. Alla ♥-dag imorgon som självklart spenderas med chris. Och kanske blir det middag med amme och kim på tatung också, får se hur det blir med det! Annars så känns det som att det är tusen saker som ska fixas! Typ bland annat att få tummen ur och skriva ett jäävla CV, få det mesta klart till projektarbetet så man slipper känna denna ständiga stress, leta balklännig, träna till delprovet och motionera, rensa min garderob på riktigt, köpa nya behövliga saker ooooch så vidare. Jag är alltså ledig 4 dagar i veckan men känner ändå att jag aldrig hinner göra någonting vettigt. Från och med nu så ska och måste jag sluta skjuta upp saker och ting!!


Det är så enkelt med dig, kom så slår vi sönder alla klockor och låser, lägger oss nära, lämnar alla problem utanför

Det är sättet du rör dig och hur du håller andan
Just före du skrattar
Det är sättet du ler och sättet som du ser på mig
När jag känner mig vilsen och blå

Det är sättet du rör mig och sättet du får det svåra
Att bli lätt
Det är sättet du sover och sättet som du vaknar och
Vänder dig nära

Det är sättet du fångar mitt dåliga humör och
På nått sätt gör allt bra
Det är sättet du fumlar och sättet som du för din
Hand genom mitt hår

Det kan inte bli nån lycka om sakerna vi tror på skiljer sig ifrån sakerna vi gör

Kom just hem efter en dag på stan tillsammans med sofie och hanna. Ska nu ta tummen ur och städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag (utan att överdriva), och efter det blir det fix inför ikväll. Möter upp resten av folket i edwards lägga och sedan blir det utgång! puss

*


RSS 2.0