Fredag

Hade bara bild idag så jag slutade tidigt och gick på stan ett tag med sara:) Jag hade hittat 3 stycken gamla hundringar hemma, så jag for banken också och kollade om man kunde växla till nya. Och det kunde man allt, så då blev jag 300 kr rikare och kan ju inte säga att det kändes dåligt!:) Köpte mig sen då lite smink och solbrillor till sommarn. Och nu är då typ pengarna nästan slut, men det gör ingenting för det känns inte som att jag förlorat ett piss hah.

Kvällens planer är Moas 18-års fest :)Sitter nu och väntar på att kunna hoppa in i duschen, men för stunden finns det inget varmvatten vilket suger ganska hårt eftersom jag ska vara i Kågeäng där vid 6. Men tyvärr så kommer det nog bli lite senare, för jag har inte ens ätit än. Hoppas bara det inte blir allt för sent, för där vid 10 ska typ alla på krogen. Men då ska jag stanna kvar och vara med älsklingsamme och jennifer:D Än så länge är vi ju försmå, men nästa år, ja då jävlar haha!
Är taggad till 100 iaf, så jag hoppas det blir en toppenkväll! pusskram


Bild från våran första klassfest. Nu är äntligen odd fellow bokad också! Dock inte förän i maj, men jag längtar redan=)

Torsdag

Insåg just att det inte är torsdag längre när jag skrev rubriken, men skitsamma. Ikväll har jag sett hockey. Aik mot Luleå. Aik vann, men ändå vad fan hände riktigt? Dom spelade ju jättebra i början åså men sen gick de snett och dom släppte in massa slarvmål. Från 0-3 till 2-3. Så slutade det. Men som sagt dom vann ju iaf och det är ju det som är det viktiga :)

Läste just våran klassblogg (som hanna äntligen har fixat en fin design till) och såg att tina nämnde att hon skulle leta skrot till imårn till bilden. Det hade jag helt glömt bort att göra, och det skulle verkligen ha varit bra om jag ägnade min tid åt det istället för hockeyn. Men nu vart det inte så och det är lite sent att hålla på och dra fram saker nu så jag får nog ställa klockan imårn och kolla om de kan finnas nå skrot till brudkronan jag ska göra. Brudkrona.. haha hur fan låter det igentligen? Jag tror att jag ska leta åt nåt gammalt diadem och sätta massa tjoller på den. Känner på mig att det kommer bli ett konstigt resultat iaf. Men det är nog meningen också, så det blir nog finemang! Men nu börjar klockan vara mycket så det blir sängen nu. Drygt 8 timmar kvar till bussen går, och 9 tills jag träffar tjejerna. Det är inte så länge ändå:) Sovgott allihopa!


Booring

Finns inte ett skit att göra. Fyfan vad tråkigt jag har. Tror jag har nött facebook i ungefär 3 timmar och massa webshopar i typ 1 och en halv. Känns inte som att man har så mycket till liv faktiskt. Inte nu, inte ens lite. Och rastlös blir man också, nästan så att jag måste ut och gå/springa eller nåt. Haha fast det är oftast lättare sagt än gjort. Men man vet aldrig, kanske för en gångs skull tar jag tag i det! Om någon är på eller vill hitta på något annat, så smsaring eller vad som helst okej?=D puss

haha INTE världens seriösaste bild, men puss på fotografen iaf;)

fett

Är ju fettisdag idag, så när jag kom hem åt jag en sånhär. mums!

Tisdag

Måste ha ställt av väckarn i sömnen imårse, så jag vaknade 25 över 8 och klev fort som fan upp. Då vart det allt fart på mig haha. Hade ju missat bussen, men som tur var så körde Norris idag så jag åkte med han och Hanna:) Tur säger jag bara! Kan inte komma försent nåmera, det har varit så mycket.
På engelskan fick vi alltså en uppgift att läsa en bok på engelska fram till vecka 14. Vi kommer bara att få lite lektiontid till det så resten måste vi läsa på fritiden!? Får väl se hur det går med det.. Och nu på idrotten hade vi inge fys, utan bara teori. Har just gjort klar min del av uppgiften om Hasch. Sköönt! Tror faktiskt att jag ska passa på att ta bussen som går nu, cya!

hej ni var fina, vill ni bli mina?



Jag vet inte hur många gånger jag tittat på dom här skorna nu, är kanske uppe i några miljoner klick nu skulle jag tro. Jävligt snygga är dom, och jag vill ha dom. NU. Ingen som är jättegullig och har lust att bjussa på 433 kr och en frakt?;) haha fast stor chans att det skulle hända... men RÄTT så glad man skulle bli. pussen


Måndag

Ny vecka, ny dag. Började med sovmorgon imårse. Kan lova att det var skönt! Fick sen också skjuts av brorsan till skolan så jag slapp ta bussarna. Vi bara naturkunskap sen slutar vi. Jag, hanna och malin var nyss på shell och köpte festis/läsk och godis som vi sitter och gottar oss med nu:)


söndag

Jävlar vad helgen har gått fort! For till Ö-vik igår kl 7 på morgonen och kom hem till amme typ 11 på kvällen. Vi hade absolut inga förväntningar på hur det skulle gå tävlingen, eller trodde typ att vi skulle komma sist. Meen icket! haha 10 plats kom vi på, så vi klådde ändå några par;) Är helnöjd, för det var ju ändå bara en kul grej=) Sen när tävlingen var över vart de käk och åka buss hem igen. Jag sovde hos Amanda inatt för jag orkade inte fara hem. Mycke roligare där ju:) Fast vi somnade ganska fort när vi väl var hemma, vi var så jävla trötta! Sovde nästan till 1 idag. Så nu är man då pigg iaf.
Ikväll ska jag och Lina ta oss en prommis till ers till Annie:) Så nu ska jag ta mig lite mat i magen och göra mig klar. puss

gamla kort

hittade sjukt många gamla kort på den här datorn! Orkar inte lägga upp allihop, men nåra kan ni få se. enjoooy








Fredag

Dagen började med att jag fick hämtning av norris, sjukt skönt att slippa ta bussen kan jag lova=) Hanna skulle också med, med hennes packning till Malå! Hon och massa andra åkte dit idag efter skolan. Fy fan så kul! Jag kan inte säga att jag inte är avis. Jag skulle också ha viljat farit dit, men det går ju inte ihop med tävlingen. Men ska väl inte deppa för de, för att tävla är ju sjukt kul det med! + att det ju faktiskt går att åka till Malå fler gånger också:) Sen efter skolan så gick jag på stan en sväng. Jag hade inte tänkt köpa nåt men jag kunde inte låta bli att köpa ett zebralinne och en vit korkort pösig t-shirt. Så nu äger jag nästan inte ett öre. Känns ju bra. nooot.

Ikväll bär det av till Urs till Annie med Jena och kanske nån fler:) och nu ska jag göra bort packningen till imårn. so long

komsi sommar


För det är inte så ball att bära sånt här ute nu på vintern...


utmanad

Jag blev utmanad av hanna! >hws<  klicka där! (de syns inte för de är nå sepe)
Regler: Länka till den som utmanat dig
Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.


1. Jag sover med lampan tänd & kan inte sova med fötterna utanför täcket.
Sedan en händelse, så tycker jag att det är läskigt. Och jag är rädd att samma sak ska hända igen.

2. Jag är beroende av tugummi.
Jag vet inte ens om det går att vara beroende av det men så är det. Har svårt att vara utan!

3. Jag tycker om att sminka mig.
Även fast jag är sjuk och inte ska visa mig för någon eller på kvällen innan jag ska sova så kan jag dra fram sminkväskan och testa nya sminkningar.

4. Jag är fruktansvärt bra på att missa bussar och inte komma i tid.
Jag vet inte om det bara är otur eller bara mitt eget fel. eller jo, det är mitt eget fel!

5. Jag sjunger varje dag.
I duschen, när jag kommer hem från skolan, i bilen, på kvällarna osvosv.

6. Jag tittar på barnfilmer när jag är sjuk.
Det har jag alltid gjort och har som aldrig slutat med det. Ser dom aldrig annars men just när jag är sjuk, ja då passar det finemang.

7. Jag kan ta över 2 timmar på mig att göra mig klar.
Vet inte vad jag gör igentligen, men tid tar det! Kan gå upp mot 3 timmar på en helg.

8. Jag älskar att köra skoter.
Har alltid älskat skotrar, sen jag var liten. Farten och känslan, jag älskar det helt enkelt.

9. Jag skrattar åt mina egna skämt.
Och jag tror jag har världens sämsta humor=P

10. Jag säger det jag skriver samtidigt (på datorn).
Har blivit en vanesak tror jag.

okej det blev inte 8 utan 10 st, men skitsamma:)

Jag utmanar: annie, jena, lina, amme, anna & linn


i wanna be loved by you

Gick som sagt på stan efter skolan. Köpte mig en ny foundation och ett jättefint marilyn monroe linne. Sen hade jag tänkt ta kvart över 4an hem, men är det en sak jag är bra på så är det ju att missa bussar. Så jag fick vara kvar på stan. Då var mamma syrran osv där. Så jag tog mig en sväng med dom för första gången på tusen år typ. Men det var det värt! Hittade nämligen massa saker på stan och då fick jag också ett par röda chinos, en tee och jeansväst av mamma. + pizza på dallas sen. yummiie:)

Men nu ska jag börja göra ett nytt cv, måste söka sommajobb! Får jag inget vet jag inte vad jag gör. Skulle ha varit ute lite bättre i tid, men bättre sent än aldrig iaf.

dagens shopping


Onsdag

Idag är en bra dag. Vi har haft frisörteknik hela förmiddagen nu och klippt. (fortsatte med klippkörkortet). Och nu efter lunchen blir det ännu mer klippning. Helt perfekt. Jag älskar onsdagar, det är helt klart den bästa skoldagen. Sen när vi slutar ska jag på stan och strosa runt. Har inte så mycket pengar nu, men jag ser väl om jag hittar nåt. Hoppas på det iaf:)

En annan sak som händer idag är att mamma äntligen ska köpa hem en crosstrainer. Så jag antar att jag kommer att köra lite träning ikväll, ett tag iaf. Jag måste fan börja köra med den flera dagar i veckan framöver, för jag tror jag kan vara den mest otränade människan på våran jord. Inget skämt!

Have a nice day:D pusskram

Bara en fin bild jag hittade. Jackan mekar mitt i natten före våran "underbara" cykeltur!

tisdag

Hade tänkt fara på skolan idag, men vart inte riktigt så. Hade ändå velat att fara dit, för det suger verkligen röv att vara ensam hemma. För vad finns det egentligen att göra? Jo absolut ingenting, sover typ bort dagarna och resten av dagen blir det datorn eller tvn. Tråkigt naanting! Och så tråkigt har jag haft i 5 dagar nu så det är nog inte så konstigt att jag börjar längta till att träffa alla friends♥ Ikväll ska jag iaf få träffa Amanda, så då har jag något att se fram emot! :)


haha fula och små! observera min snygga dubbelhaka och ammes blonda hår;)


tune of the day


too much thoughts

Hade tänkt att gå och lägga mig snart för jag börjar bli ganska trött. Men jag undrar om jag verkligen kommer att kunna somna för jag har typ några miljoner tankar i min skalle just nu. Om tävlingen till helgen, skolan, kläder (jatack till ny garderob & vår/sommar modet), mallorca, sommaren, kärleken (suger rätt så mycket), jobb, träning och galet mycket annat. Men så brukar det vara på kvällarna för mig, störande nog. För det är vad det är. Riktigt jävla störande. Vill bara koppla bort allt och inte tänka alls och bara sova. Det hade varit super faktiskt. Så nu när jag skrivit av mig lite säger jag godnatt, bara godnatt.


tre mumsbitar

Gossipgirl står på menyn. mjau

photos

Hade tråkigt och lekte lite fotograf. Haha bara amatörbilder.


lördag

Alla hjärtans dag. Måste bara börja med att säga hur överskattat jag tycker det är. Blommor och choklad osv, nej sånt skiter jag i. Fast det är säkert bara för att jag är singel just nu. Skulle faktiskt förmodligen tycka det var riktigt mysig att fira dagen med kanske en middag, film, mys och presenter om jag hade någon pojkvän. Men nu har jag ju inte det. Så vad jag ska hitta på ikväll då? Nae inte ett skit, för jag är fortfarande sjuk. Så inte kan jag ut och roa mig med vännerna som jag egentligen hade velat heller. Aja, men ni andra får ha det så roligt ikväll! :) pusskram

fredag

När jag vaknade imårse kallsvettades jag och var yr. Hade nästan 39 graders feber. Skitkul.. nae inte ens lite. Varför ska man bli sjuk just nu när det blir helg? Kanske kan ha nåt att göra med att det är fredag den 13de idag, vem vet. Så jävla typiskt iaf. Har just kommit hem från läkarn nu också, för värken i örat har kommit tillbaka, men det var tydligen inte lika farligt som förra gången. Var då tur det iaf, för jag vägrar att äta pencillin en gång till. Men känns endå rätt så förjävligt. Så fort jag åker på en förkylning ska jag få feber och annat shit också. yeeey

Inte riktigt såhär glad just nu.

hola amigos

Sitter hos ammepamme nu, vi har varit och tränat :) John har skadat sig i knäet så vi kan inte dansa tillsammans på tävlingen i övik nästa helg, men då kanske jag och amme ska få dansa bugg med varandra ist om de går att ändra. Hoppas på det iaf, för hur kul skulle inte de vara på en skala? Jo kanooonkul. Även om man inte kan gå upp en klass med varandra eftersom vi är två tjejer eller tävla med varan ofta,så får man vara glad ändå, för nöjes skull:) men nu ska vi hitta på nå ball, hare gööttt

btw, amme har en väldigt söt bakgrundsbild här på datorn. Kalles kaviar tub med en persons skalle inklippt på tuben. fiffigt! Vem det är ska jag dock hålla hemligt ;)

Thats the way we do it

Tack för igår hvfr ♥
Kvällen/natten vart ju kanoners! Först taccos och sedan en favorit i repris.
Haha det är så de ska va;D
Kunde åka hem med bussen från Jacki vid 12 imårse när dom skulle på skolan, för jag var ledig idag. Kroniskt skönt kan jag ju påstå att det var. Och behövligt också för den delen. Har varit trött hela dagen men jag hoppas jag blir lite piggare snart iaf för sen ska jag till maandie :) :)

english

Good morning! Nu äre snart dags för redovisning på engelskan. Vi ska redovisa om en låt och lite om artisten. Hade ingen aning om vilken låt jag skulle ta, men de fick iaf bli Tracy Chapmans "fast car" till slut. Gammal, men endå skön låt :) Får väl se hur själva redovisningen går, den ska tydligen vara i 5 min. Min lär nog inte ens vara 2, men så fåre bli. För en kombination med slowmotion och min engelska= not so good. heejjss


s-s-snyggt

Tror inte jag är ensam om att älska monkis vårkollektion..
Tycker dom kan ta och starta upp det i Luleå nu för jag längtar snart ihjäl mig:(

dags för en liten förändring?


Vill typ köpa färgade linser, funderar på antingen bruna eller kanske klarblå. Skulle typ endå vara nåt?
aja, goodnight people:)

söndag

Har kommit hem från annapanna, och just nu gör jag nadaa. Har verkligen astråkigt. Men jag är lite småsugen på att se nån mer dansfilm om jag hittar någon bra. Jag och anna såg nämligen en såådan innan jag for. Centre stage turn it up hette den. Rätt så dåliga på att dansa varom ju också, så om filmen var bra? jaaada. Man blir ju som en aning sugen på att dansa själv också när man ser (fast att bara dansa sisådär på skoj, för jag är inte bra för 5 öre) Men roligt är det då iaf=) Nu när anna går dans och allt så tror jag att jag ska övertala henne att lära mig lite dancemoves senare så att jag inte känner mig helt värdelös hehe. fred



godnatt

Sitter nu här hos annaa, vi har just kommit hem från simsims 18-års fest. Fast där var vi inte så länge faktiskt, bara ett tag. Tidigare idag har jag varit med anna och emelie på stan, fikat på waynes åså. Sen mesta delen av kvällen var vi hemma hos kimpee:) Vart typ endå rätt så ball dag. Får 4 av 5 toasters. Kanonkul (Y) ! Men nu ska jag vara lite social med anna och sen så ska vi nog slagga tror jag. Påå återseende!

sötnos!

nytt i garderoben

Klickade hem dom här jeansen i förrgårkväll, och redan idag kom dom. 
Tack mammsen!


wiie

Jag kan nog inte vara gladare just nu, min mobil is back! Tacka gud för de. Även om den är helt sär och stänger av sig själv varannan sekund så skulle jag nog inte klara mig utan den. Fast är dock inte mobilberoende som en viss hanna är haha. Hon hade föresten glömt sin mobil hemma idag så kan tänka mig att det måste varit svårt att måsta hålla ut tills hon kom hem, men jag tror det funkade ändå;) Men nu ropar mamy på mig så måste sluta. Ska in till stan och kolla på en träningsmaskin. Och om jag får tag i emelie så kanske jag stannar i stan och är med henne ikväll för hon kom hit från Varberg idag!:)

Finemang

Taekwondo var mycket roligare än jag trodde. Visst, det var inte superkul men det funkade helt klart:) Sen somsagt åkte jag in till stan och gymade på friskvårds, det kändes efteråt kan jag säga. Vart ju som ett dubbelpass, perfekt! haha för den träningen behöver jag verkligen. Hörde nu också att mamma ska köpa hem en träningsmaskin, så det är ju bara posetivt:) 


Taggade tjejer innan det började!

Här sparkas de för fullt;)



Innan bussen gick hem hann jag in på H&M, och då hittade jag åt mitt presentkort därifrån som jag helt glömt bort i min ficka. Så då vart jag glad och hittade 2 väskor och 2 toppar bland annat. Fast jag köpte bara en av varje. Kunde nästan inte bestämma mig vilka jag skulle ta, men väskan är jag då nöjd med iaf. Toppen däremot är jag väldigt osäker på så den kanske åker tillbaka.


klänning


om man ändå hade råd..


tisdag

Tröööga tisdag. Trodde jag skulle vara piggare idag eftersom jag la mig lite tidigare igår än vanligt, men såklart ska man vara lika trött som vanligt.
Nu har vi iaf engelska och allt jobb ska vara klart idag till redovisningen nästa vecka. Men min hjärna är typ helt död , så jag måste nog ta tag i resten lite senare när jag tänker bättre trorjag. Så nu blire istället att slappa tills lunchen. Och efter lunchen är det taekwondo och friskvårds som gäller! (vi har taekwondo på idrotten så det inte nåt jag börjat med) Undra hur de ska gå , har aldrig testat men jag gillar inte kampsporter.

söndag

Kördes skoter nästan hela dagen, efter 17 nångång var vi hemma. I kusmark, frostkåge och på bastu har vi hållt hus heh:) Ikväll äre iaf film som gäller. puss


Jena & Lina på bastu :) (sämst kvalla men det får lov att funka endå)

sol+skoter

Godmorgon! Vaknade just av att Jennifer ringde mig. Vi ska nog ut med skotern idag, fast jag hoppas att någon fler kan följa också för de är ju alltid roligt att vara flera stycken när man kör:) Det var ju skithärligt väder idag, solen skiner för typ första gången den här vintern känns det som! Skulle vara mysigt att grilla nånstans, sätta sig och sola osv. Det skulle verkligen inte vara helt fel! Men nu måste jag nog börja göra mig klar, för jag ligger fortfarande i sängen..

RSS 2.0