En god början blir ett gott slut

Helg helg helg. aaah så skönt! Älskar att vi bara har en lektion på fredagar. Fick dessutom skjuts hem av gulliga tina. Nu lyssnar jag på denna playlist och ska strax dra iväg till solarieöarna. Kvällen bjuder troligen på festligheter, frågan är bara hur vars när osv när det som var planerat inte blir av. Meeen, allt ordnar sig! fred ut

Action and a feeling

Känns lite konstigt att ha börjat om skolan nu. Blandade känslor. Men det är iaf super att vara tillbaka bland tjejerna. Nu ska jag ut på en prommis i mörkret efter lite för mycket ph-tittande.

Jackor


Färgerna och detaljerna. Så snyggt. Jag känner suget av att klicka hem den översta som kommer ifrån H&M.

*


Just wanna disco, make the whole audience start to twisto

Blev så att jag sovde hos anna inatt = ca 3 timmars sömn som vanligt hehe. Dagen har känts som en bakisdag och vi har sett the city och ätit bananmilkshake. Nu sitter jag och funderar på hur det blir inför kvällen. Jag är lite splittrad. Världens bästa amme kommer i alla hem från turkiet alldeles strax och det kunde inte kännas bättre. SOM hon varit saknad!!!

I wish there were a way back, but i'm afraid i can't find one

Ska ta mig något i magen och sedan bege mig till staden. Ska först förbi en sväng på myrorna och sedan far jag hem till anna som jag ska spendera resten av kvällen med. Ska njuta av den sista helgen på det sista sommarlovet någonsin!

Hellre för mycket än för lite

Nu går jag och mitt krulliga hår och lägger mig. När jag vaknar hoppas jag på strålande sol och 20+. Jag vill på stranden och sola. Äta vattenmelon. Bada i havet. Störa mig på sanden mellan tårna och allt som hör till. Jag kan inte förstå att jag endast varit där en enda fjuttig gång på hela den här sommaren. Är inte likt mig. Planer för kvällen har jag inte heller, så om någon vill hitta på nått kul är jag öppen för förslag. Jag vill känna att jag lever. Göra impulsiva saker och upptäcka nya destinationer.

Det jag saknat och det jag fått. Det är ändå vägen jag valt

Körde anden i glaset i en källare igår. Märkliga svar fick vi.
Har nyss varit ute och till min förvåning fått lite färg för en gångs skull. Yeey! Nu blir det att hoppa in i duschen och efter det åka in till stan en sväng. Ikväll ska jag umgås med annie och (förmodligen) några trevliga ursviksgrabbar.

hahahahahahaha


Det kommer kritiska tillfällen i livet som man måste vara en smula galen för att ta sig helskinnad ur


I'm out.

*



Angelica Blick

Så snygg. I allt. Inspiration helt enkelt.

Ett skratt på egen bekostnad är alltid gratis

Har spenderat min dag med anna på stan. Fyndade en mockajacka och en hel del annat. Alltid roligt med lite nytt i garderoben. Efter jag gjort min välbehövliga städning (är nog inte en centimeter av golvet som inte är täckt utav kläder) så ska jag träffa annie hanna mattias och nils. Ska grilla och ha det mysigt.

Det är skillnad på att leva och uppleva

Har gjort en massa kul i veckan. Roadtrip till haparanda/finland med 4 andra härliga tjejer. Shopping i luleå och umeå. Volleyboll med vänner. Övernattning med amme. Och ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Om jag orkar följer jag nog annie och emelie på partaj.


RSS 2.0