Lycka är att inse att ingenting är för viktigt

Vaknade efter 4 imårse och kunde inte somna om så jag satte mig vid datorn tills väckarn ringde klockan 6. Då vare bara att hoppa in i duschen och göra sig klar, för sen så skulle vi till Umeå och shoppa och bada. Vart att fara tidigt för att mamma skulle till sjukhuset där, så jag och syrran fick oss lite sömn i bilen tills alla affärerna öppnade. Köpte mig inte så mycket faktiskt, bara en klänning/tunika, tröja och ett halsband. Men hade inte förväntat mig att jag skulle köpa så mycket heller med tanke på hur min ekonomi står till!
Sen när vi var klara med shoppingen så hade vi som sagt tänkt att bada på umelagun (eller vad det nu heter) meen, de vart tvärkallt, blåsigt och molnigt så vi åkte hem igen istället. Och de gjorde vi nog rätt i, för när vi kom till staden så vare skinande sol och termometern visade 32+. Stoor skillnad från hure var i Umeå, så sjukt mycke härligare här hemma=)

Nu blir det en prommis för mig, peeace

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis nu

Borde egentligen sova så jag orkar att stiga upp i tid imårn men jag kan inte, går inte. Så istället sitter jag och tittar lite på tv och tråkar. Inte de roligaste man kan göra precis. Sen så saknar jag min amanda. Suger att vi inte kommer att ses förän på onsdag, men då jävlar. Då bär det av till gumboda har vi planerat, sen stannar vi där tills på fredag. Kommer att bli rånice=) Men vi far nog hem redan på dagen så vi hinner hem till stadsfesten! taggataggatagga

big no no

Fick höra ikväll att jag var lik Ashley Olsen. Är inte första gången heller jag fått höra jag är lik hon eller Mary-Kate, men jag förstår tusiken inte varför för själv ser jag nästan ingen likhet alls. men man får väl tacka iaf, för de är ju inte precis nå negativt.


Som sagt, ser nästan ingen likhet? Om de nu ska vara någon så kanske ansiktsformen och håret (på just dom här bilderna) men annars.. NAE, de går liksom inte.

I like spending time with you

Dagen började med att jag och Annie for till gullsand och solade och badade. Var goode härligt:) Och litte färg fick vi också, så de var ju inte helt fel de heller. Sen när vi kom hem så färgade Annie håret på mig så nu är äntligen min hämska utväxt gone och de känns kanoners! Annie fick sig en klippning som tack haha. Senare ikväll så har de inte hänt så mycket, ska nog he på nån film eller nåt nu tror jag. Och morgondagen kommer även den att spenderas på stranden, inte shopping i Umeå som det var tänkt för det blir på tisdag istället.. men det var nog kanske lika bra de.

Ge mig en öl, så ska du se jag vaknar till

Hej mina vänner. Hoppas att ni haft en bra kväll! Det har då iaf jag haft, var riiktigt trevligt:) Var nere vid sundgrundsbron nästan hela kvällen. Där grillade vi, drack lite öl, käkade wienerbröd i stora lass & vissa badade även litegrann. Gjorde inte jag kan jag säga, för fyfan så kallt de hade varit. Sedan hann vi även med en sväg till Manne. Eller inte alla utan bara jag, Annie, Manne, Axel och Gebeh. Cykelreserna dit och hem var då en sak att minnas. Haha jag har nog inte skrattat så mycket på länge! :) Jag och Axel var väl framme några år senare än dom andra båda vägarna. Fy och fan vilken härlig kille :) Meenmen, sen vart de färre och färre personer kvar under kvällen. Men de var rätt så mysigt ändå att bara sitta och snacka. Killarna försökte övertala jag och Annie att tälta med dom inatt. Meeen, de blev inge av. Så vi sover i min broders härliga säng inatt istället. Och jag kan inte säga att jag ångrar mig precis. Tror dock inte att de blir så mycke sovning inatt, utan vi lär nog hitta på något roligt och istället vara trötta imårn på stranden. Går ju alltid att sova där ju(Y) pussgonatt

Lite mobilbilder från kvällen (Bara på ett fåtal personer menmen)




Things will happen while they can

Har skitbråttom nu för min buss går om en halvtimma och jag har knappt ätit och gjort mig klar, så de blir ett himla kort inlägg dehär. Ska fara till nåt ställe mellan örviken och skehamn med massa folk och grilla och hade mysigt. Så de blir säkert kul!:) Frågan är bara hur man ska ta sig hem, men det brukar fixa sig tillslut, får man hoppas. Annars blir det väl en klassiker och lifta haha. Aja, HADE=) puss


Finkomplimangen

Peter: Har du fått mindre bröst?
Anneli: Ja eller jag har gått ner i vikt.
Peter: Ahaaa, jag kollade bara på brösten.

Hahahah jagdör. Peter har nog helt rätt i det han säger - att han alltid är uppriktig och säger precis vad han tycker och tänker!

Lyckan finner man sällan där man letar efter den

Nu har jag just kommit hem och jag tänkte berätta lite kort om vad som hänt både igår och idag!:)

Igår: Så var jag först med Anna och Joar i stan. Vi skulle igentligen fara och spela volleyboll med några men planen vid campus var upptagen så det blev inge av. Istället så drog vi till skehamn och skulle kröka lite, så när vi väl var framme så satte vi oss på hällan(?) med allt folk. Det grillades, spelades gitarr, sjöngs, och självklart så dracks det en hel del bärs. Hur mysigt som helst. Efter många timmar därute och efter alldeles för många myggbett så var det dags för efterfest hos Jocke med några grabbar. Sen så var det tänkt att vi skulle sova där i hamn men planerna ändrades och vi for hem och sovde hos Anna istället. Var väl hemma vid halv 4 nångång.

Idag: Sovde vi bort en stor del av dagen vilket innebar att vi missade många soltimmar. Men senare så gick vi ut på en liten promenad iaf. Sen for jag hem, och sedan vidare till Boviken för att vara med Amme och Annie. Vi badade (nakenbad haha),solade och fikade. Inte helt fel, nej fy så härligt de var. Kommer absolut att göras om fler ggr! Sen for vi hem och färgade ögonbrynen och ögonfransarna och bara hade de treevlansch=)

Nu ska jag nog snart ta och sova så att jag inte sover bort dan imorgon, ska ju vara toppenväder då också. Så kanske blir det en sväng mot stranden! Aja, GONATT=)

Bevara det gamla men känn till det nya

Håller på att göra mig klar nu för kvällen. Ska först till Anna och vara med henne ett tag, sen om planerna blir som man tänkt så kanske det blir en sväng till Bureå och vara med några och bada badtunna osv. Men i nuläget så ser det inte så troligt ut. Men inte gör det nåt, vi hittar på annat isf, det är då en sak som är säker!:)
Känns så sjukt härligt att man typ fått tillbaka den där kontakten med Anna igen som vi haft förr så långt jag kan minnas. Visst gled man ifrån varandra ett tag pga flytten och allt, men det känns verkligen som att de är på G som old times nu och det känns inget annat än super:) Blir att sova där inatt också, så blir kanske inget inlägg förän imårn - om jag inte lånar annapannas dator vill säga. Ni får hare så bra iaf, puss:)

Hittade gamla bilder på jag och Anna från 4-5 år tillbaka häromdan. Bjuder på en från när vi gick i sjuan - och en som är tagen på midsommarafton iår.


Observera att vi använde dosor som mickar! Snyggt




Ikväll ska jag glömma dig.
Ikväll har du aldrig funnits.
Ikväll, ja ikväll ska jag vara fri.
Livet leker.

Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid

Jag håller seriöst på att svettas ihjäl, är ju rääätt kallt ute osv! Men man ska inte klaga, är ju typ ändå varmaste dagen på länge. Ska nog snart bege mig ut igen, för sitta inne vid datorn kan man ju inte göra en sån här dag. + att jag behöver jobba på brännan nu. Har nog kanske flagnat bort 90% av all färg jag fick i mallis, inget skämt. Men nu har man då lärt sig en läxa, nästa gång när jag far utomlands i september ska jag fanimej peela ordentligt varje dag!

Nämen nu ska jag ta och skynda mig ut igen. Sen ska jag våga ge mig på syrrans epilator innan jag far in till stan. Fyfan mina ben kommer att dö. Men "ska man vara fin får man lida pin". Eller hur vare nu?

Bra kan alltid bli bättre

Släkten har varit här och de har vart kalas med både middag, tårta och massa annat gott. Fyfan vad jag har ont i magen nu, känner mig typ 10 kg tyngre haha. Får väl dock hoppas på att fallet inte är så. Sen så har jag passat på och klippt farmor och slingat både mormors och Johannas hår. Så nu har jag tjänat mig många lättförtjänta hundralappar. Satt inte helt fel i plånkan kan jag lova!:) med tanke på hur fattig jag kommer att vara hela sommaren..

Men nu ska jag ut, puss.


världens bästa kusin ♥

Nej det är ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag


15 årar nudå, Grattis syrran!

No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes

Har blivit helt fast i låten, den är så grymt bra. Och dansen här var ju inte så dålig den heller.

Det händer ingenting om man inte gör någonting

Rääätt så logisk rubrik där kände jag, haha! Amme ringde mig och undrade om jag ville följa och fiska med hon och Hanna ikväll. Självklart hängde jag på. Visst, fiske är väl inte min grej precis men de kan ju vara kul ändå:) Så vi satte på oss finfina kläder och kirrade ett metspö och for ut till båthamnen i boviken jag och Amme (Vart inte så att Hanna skulle med). Vi fick inte en endaste liten fiskjävel. Men då var väl vårat tålamod kanske inte det bästa heller. Fast det var rätt mysigt där ute ändå där vi satt. Tillslut tog typ snacket och fikat över hela fiskegrejen och sedan begav vi oss hemåt igen. Trore ändå blir så att vi ska dit ut till veckan och försöka igen, så får man väl se hure hela går då..

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där


I'm out.


Vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit

Har nästan inte gjort någonting idag. Har typ bara legat ute och stekt i solen och käkat jordgubbar. Inte dåligt kan jag lova. Ibland är det verkligen skönt att inte ha något jobb och bara glassa. Men ekoonomin blir ju dock inte som man vill då och det suger ju, en aning! Men det är väl smällar man får ta när man typ inte sökt ihjäl sig på jobb osv. Meeeeeenmen, Om det är någon som vill hitta på något roligt ikväll så är jag öppen för förslag! slå en pling eller skicka iväg ett sms vetja=D


förövrigt så skulle jag vilja se ut såhär idag.

Vi kan om vi vill och vi vill om vi kan

Ohejbarra vilken spårad men sjukt härlig gårdag/natt. Tidigt på kvällen så var jag med Anna, Anna, Jorun, Nathalie & Linda. Vi tog cyklarna ner till älven och satt och chillade och de knäpptes en och annan bärs också. Funkade helt klart! Sedan efter alla dragit så tog jag och Anna en sväng förbi karratåget och köpte oss en hel del godis (inte smalt kan jag lova)! Så när vi kom hem satte vi oss och snackade, käkade godis, roade oss med datorn och gjorde lite annat skoj. Det gjorde vi i stort sett till efter klockan 3 på natten. Då styrdes det "efterfest" hos Joar och gulliga Petrus kom ända från byske för att skjutsa jag och Anna till skehamn. Skitbussigt! När vi väl var där borta så hände det väl en hel del grejer ute. Att sitta på klipporna vid havet och dricka bärs och prata i sinne (har nog seriöst aldrig träffat så pratglada killar), gå i tunnlar under berget, titta på finland (tydligen?), traska en rätt KORT promenad och undersöka finfina grejer var väl några saker vi gjorde. När klockan började närma sig 7 och solen hade börjat komma fram så gick vi hem till Joar för att se film osv. Men jag och Johan slocknade nästan direkt i sängen medans Anna och Joar tydligen inte fick en blund under hela natten. Nu på morgonen ringde ett par oroliga föräldrar och frågade vars tusiken vi höll hus. Haha men tur var myttade vi  ihop att vi bara var hos en kompis för att planera kvällen så att dom inte blev arga. Och bara ett tag senare ringde pappa och säger att han ska hämta mig. HJÄLP, jag är alltså kvar i skehamn och vi har ingen aning om hur vi får oss hem eller nånting. Paniken kom kan jag lova haha. Så jag och Anna fick lov att ge oss ut på vägarna, eller vägen rättare sagt och lifta. Vi fick oss först bara till ursviken, så då var vi ju tvungna att lifta igen så vi kom oss ända hem. Tillslut gick ju det också. Helt underbart att vara hemma faktiskt. Jag är trött som en jude och snart ska jag ta världshistoriens längsta dusch.

Bilder från början av kvällen.


Vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Vaknade rätt tidigt idag och solen var framme:) Så det var bara att dra på sig bikinin och lägga sig ute och sola. Guudarns så skönt! Sedan ringde annie för hon hade slutat jobbet. Då komme hon förbi ett tag så då tog vi fram en stor filt och la oss i gräset och solade och åt gifflar som hon hade med sig. Kunde det bli bättre? Sommar,sol, vän och fika. Haha det slår ju aldrig fel;)

Nu har jag just kommit ut ur duschen och jag ska fortsätta göra mig klar. Ska snart ner mot staden och möta upp Anna:) Får se vad vi ska hitta på för roligt ikväll, men det blir väl förmodligen att vara me nå folk!:) HADE. puss



Dom tror dom vet, men ingen vet vad vi vet

Vart en riktig nice kväll! Jag och Amme tog oss en prommis ner till älven vid älvsbacka och satte oss på en brygga och hade de myys. Popcorn, loka, frukt och ett glatt humör fick hänga med haha. Sen vart de mycke skratt och snack om allt mellan himmel och jord. Och myggen ville också göra oss sällskap. Fi och fan. Men treevligt var det ändå! Tack för ikväll gumman, humöret blev på topp=D

slänger in nå snygga mobilbilder;)
- och svar ja, vi gillar att räcka ut tungan på kort.




Jag sökte dig och fann mitt hjärta


Jag har sagt det förut och jag säger det igen; JAG ÄLSKAR DENNA FILM!

Ditt hjärta är lika stort som hela våran jord

Fyyyfan vilket väder. Det är sommarlov men vars tog solen vägen? Det här är inte ens kul. aaaja, roligt lär det då bli ändå ikv trots det dåliga vädret! Blir att fara till Amme och vara på förfest, spela kubb, umgås och bara ha de treeevligt. Så, det funkar ju som!


sötplömman på lillmoppen last summer;)

Även en blind kan fatta det som är uppenbart

Då var man hemma igeen. Kvällen började väl sisådär. Vi träffade lite folk och for förbi kgbadet där det var avslutningsgrejs, men där var vi inte länge alls för det sög typ. Istället gick jag och matte hem till han igen och såg massa skräckisar. Och det har vi väl gjort i stort sett gjort till för bara en stund sen haha. Börjar vara lite trött nu faktiskt, så det var nog lika bra att jag gick hem. Nej nu ska jag försöka sova utan mardrömmar, och så håller vi tummarna för sol imårn (eller idag blire ju)! puss

Det mest bortkastade av allt är en dag utan skratt

Ojoj vilken kul kväll det var igår! Var först hos amme och gjorde oss klara och lagade mat eller vad man nu ska säga. Middagen blev ett glas blåbärssoppa och macka, verkligen super haha. Sedan bar de av till urs till micke och där börjades glasen att höjas! :) Vid 10 tiden åkte vi tillbaka till stan igen, träffade på massa studender och hade de trevligt. For också till kyrkholmen och där var vi resten av kvällen. Måånga härliga personer träffade man på. Nä fifan så kul:):) Sedan bar de av hem till älvsbäcka för att sova, och de tog ju sin lilla tid. Efter en dryg timma var vi där. Haha vi var väl lite smått roade på vägen kan man nog säga. Och vars mina strumpbyxor tog vägen kan man ju fråga sig? Inte helt OK..

Planerna för kvällen blir att fara ut med matte, henke och danne. Får se vad som händer helt enkelt. Vädret är då iaf helt underbart, så nu är det bara att njuta! pusss

Vad du äger inombords märks på ditt sätt att skratta

Var ett tag sen jag skrev nu känner jag, men det hänt så mycket roligt att jag inte haft tid att sitta vid datorn. Och igår vart det då sommarlov också, som pricken över i:et. Känns ju helt underbart att slippa skolan nu, fast helt ärligt så har jag nästan ingen sommarkänsla alls och kan inte fatta att det verkligen är lov nu. meenmen , Gårdagen började iaf på skolan där vi skulle käka tårta och sjunga sen vare över. Då drog några av oss i klassen först till HannaÅ och sen vidare ner till älven och satte oss och myste i solen. Och på kvällen så var jag först på förfest hos Anna , som förövrigt fyllde 17 igår. Grattis än en gång gumman! Sen så vart det en sväng förbi kyrkholmen och sist avslutades kvällen med käk på max.


Solen skiner inte alltid på båda sidorna av häcken

Sitter just nu inne på Annies toa och roar mig medans broden gör sig klar för kvällen! Borde nog jag också göra med tanke på hur jag ser ut just nu. Det blir nog att fara in till stan och vara med lite folk om en stund. Får se vars det slutar helt enkelt :) Efter de blir de att åka tillbaka hit till urs och skeda annie inatt haha. Hare gött. kramo


Borta bra men hemma bäst?

Nuu är jag hemma igen, eller igentligen redan igår men jag har inte orkat bloggat något. Har iaf varit en helt jävla underbar resa! Lite trist var det att man bara hade typ 4 soldagar, men det funkade ju det med. Och lite brunare har man allt blivit, men det är dock långt ifrån vad jag vill vara haha.
Känns typ endå skönt att vara hemma igen, fast samtidigt så skulle jag inte tacka nej till solen, värmen och allt härligt folk man lärde känna litegrann där borta:) Saknar typ redan Angelito, Aitor, Richi & Victor.

Var myycket som var roligt, men roligast av allt var nog fan krocken för det var bara så jävla risigt hahahha. Seriöst jag kommer aldrig sluta skratta. Ni kan läsa om de på Johannas blogg om ni känner för det, och där har hon också lagt in några bilder från resan. Jag kommer snart också att lägga in massa bilder, men det blir när jag fått alla bilder skickade :) pusskram

RSS 2.0