Watching you is the only drug i need


Med ett steg i taget så kommer man gå långt

Slutade direkt efter nationella idag så jag strosade runt på stan i några timmar. Hade inte tänkt köpa något men det slutade ändå med att 5 grejer fick följa med hem. Känner mig pank. Tur att man får pengar snart iaf! Ikväll blir det nog att försöka plugga lite mer (känner mig som värsta plugghästen, inte ok) och slinga håret på malin med hanna. tjing


Den som uppfattar framtiden som motvind går åt fel håll

Började dagen med en härlig sovmorgon. Muntliga nationella i engelska väntade sedan. Betyget blev över förväntan bra. Fick sedan sommar+extra jobb idag. Lönen var över förväntan bra. Ända grejerna som känns mindre bra i nuläget är att skolan är jobbigare än allt och att det inte är sommar!
Mitt sällskap ikväll...

Cuz you can't deny You've blown my mind

Ska strax slinga håret på mami och efter det blire att fara till amme för fix och kanske käk. Ikväll firar vi micke som fyller 19!! over and out

Spotify premium gratis

KLICKA HÄÄÄÄÄR

Jag vill så mycket som jag helst skulle vilja att jag inte ville

jag vill ha pengar
jag vill ha nya kläder
jag vill ha nya smycken
jag vill ha nytt smink
jag vill ha nya skor
jag vill ha nya solglasögon
jag vill ha nya väskor
jag vill ha ny hårfärg
jag vill ha ett jobb
jag vill ha sommar


När jag inte trodde att det kunde bli en värre söndag

Krasch sa det, och så var några av mina make up store ögonskuggor tappade i golvet och förstörda. TACK SÅ JÄVLA MYCKET. Kanske dags att börja använda sina egna grejer istället för att "låna" andras!?!??!

Några bilder från igårkväll







VI E PÅGÅNG, VI E LADDADE VI E TÄNDA

Snart beger jag amme och annie oss till matte på förfest och sedan drar vi vidare till skolan för fest och återträff med alla gamla nior. Ha en bra kväll allihopa! pusskram

Keep gate closed at all times.


Har verkligen inte gjort ett skit idag. Varken haft ork eller lust. Men febern börjar bli bättre så imorgon ska jag iaf pallra mig iväg till skolan. Frisörteknik hela dagen, skönt och roligt! Extra roligt med amme som kund. Och extra roligt att få se hennes nya tatuering:)

You are a thousand miles away, but i will meet you in my dream

Efter en alldeles för lång dag säger jag godnatt!


Man har inte roligare än vad man gör sig

Gårdagen spenderades först med emelie på stan och sedan så for jag och fikade på waynes med palle och linn. Lika trevligt som alltid! På kvällen så kom anna, emelie, matte och nils till mig och umgicks och efter det så följde jag anna tillbaka till stan och sovde hos henne inatt. Idag har jag i stort sett bara tränat och tänker inte göra annat än att slappa ikväll. Dom senaste nätterna har det inte alls varit många sovtimmar så det tänker jag ta igen nu! I brist på andra bilder får det bli en med lite nytt krimskrams bara.


Vänner är den familj vi själv väljer

Så grymt fort den här dagen har gått! Började som sakt med lite shopping med amme och sen gick vi och käkade på dallas. (Lite fööör) mätta och belåtna begav vi oss sen hemåt. Och ikväll så spenderade jag min tid med emelie som nu kommit hit upp. Prommis, skratt och snack i timmar skulle man väl kunna sammanfatta kvällen med. Var verkligen mycket att ta igen, så det blir absolut att umgås mer i veckan.

Snyggamme hugger in på pizzan!

Den tid du vill slösa bort, är inte bortslösad tid

Sticker snart och tränar. Var väl sisådär över en vecka sen sist så det skulle nog behövas! Efter det blir det att hänga hos amme och sova där för att sen åka in till stan på en liten shoppingrunda imorgon. Behövs också! Ha det bra, kramkram.


Det är svårt att inte längta till sommaren



Gör som du vill, men inte här

Blev en impuls klippning idag och en behövlig inpackning på det. Mitt hår mår göttans och jag likaså. Ska fortsätta se den spännande hockeyn nu och senare ikväll umgås med några trevliga grabbar. laterrrr

RSS 2.0