Du ljuger om du säger att du tvekade

Tar mig inte till beachen ikväll, så det får helt enkelt bli omplanerat och dra imorgon istället. Så vad som händer nu har jag ingen aning om, men något roligt ska det nog bli iaf. För att sitta hemma på en fredagkväll har jag inte tänkt göra och så äre ba.

Slänger in nåra bilder på endel grejer av det jag köpte igår bara för att jag har så lite att göra nu..

Armband , H&M

Leopardtights, Lindex

Tunika, Hanséns
Kofta, H&M (Bättre bild på förrförra inlägget)

JAG ORKAR INTE

Det ser inte så ljust ut om man säger så..............

Varje utgång är en ingång till någonting annat

Jahaja då sitter man här klarvaken kl kvart i 3 och har just blivit bjuden på nattmat av mamy. Satt finfinemang. Och nu fick jag veta att vi alltså kanske ska till piteå och shoppa imårn ifall vädret inte blir så bra. Vet inte vad jag ska tycka om det riktigt, Visst, klart det skulle sitta fint med lite påfyllning i garderoben (eftersom mamma lovat att bidra med lite) men å andra sidan så spricker ju mina planer om norsjöbeachen på kvällen då och dessutom shoppade jag ju en hel del grejer idag också. Fan. Nu ska jag sova och försöka övertala mina päron imårn om att skippa Pite och släppa iväg mig till Norsjö istället..

You mean the world to me

Det är nog bara att erkänna, fiske kommer nog aldrig att bli våran grej haha.. Men det vart ju iaf en hur mysig kväll som helst sen, tack gumman!♥


Snyggggggt


Glädje är att se livet genom en solstråle

Hallå! Idag blev det en dag på stranden. Hanna, Linzan, Danne, Jacke, Jonte & Jonas var också där så det var ju perfaaa. Var iaf galet skönt med sol och värme idag, och det var jag nog inte ensam om att tycka kan jag tänka mig!





Then I catch my breath and my heart is beating

This is when my hands are shaking
This is when the rules are breaking
This is when the music plays too loud
This is when it’s now or never
When it goes from bad to better,
This is when it all makes sense somehow

Just hanging out looking really good



Sex and the city.


Typ en av världens bästa serier. Och snart ska jag spendera min tid åt att titta på ett x antal avsnitt med mig själv (Så social som jag är mot omvärlden) he he. Nä men förmodligen gör nog systra mi mig sällskap sen. Nu ska jag ba lasta upp me nå gosaker och tjocka mig sen ska teven slås på.

Och föresten Annie björk din bajs, om du ser detta så skulle jag vilja be dig att svara på din jävla mobil typ dehär årtiondet för vi måste snacka! Var allt jag ville säga. Ajökens

Om du ger mig allt du har, så ska jag inte ta något från dig


PDOL i bilder

Inte allt för smickrande bilder kanske, och jag låter dom tala för sig själva.






Fräscha stockholmare mot norrland, Japp sånt gillar vi.

Heellvette så nice kväll. Har typ inte haft så roligt på länge. Jag Annie, Ogge, Oliver & Jesper badade som sagt badtunna, bastade, såg film (eller vart inte så mke tittande pga allt snack), osv. Men sen gjorde vi också en hel del busiga grejer som inte bör nämnas. Tror det blir bättre så haha! Vart iaf inte mycke till sovning inatt eftersom att killarna inte verkade vilja lämna oss ifred. Fick väl sömn vid 8 nångång imårse när Ogge och Jesper tillslut lämnade våran stuga. Sen nu på morgonen så gick vi och väckte killarna som var lite lulliga och sedan drog vi med dom på en morgonsimtur. Satt inte helt fel. Men nu är vi iaf hemma hos mig och vi får se vad vi ska hitta på för kul ikväll då. Har nästan lust att åka med Annie till stugan sen igen när hon far, för den jäveln ska ju vara med dom nästan hela veckan verkar det som.. vadå mysigt?

haha snyggt


på nåt sätt ramla vi in i varann och tänk att något jag alltid trott skulle vara så svårt va så lätt

Har sovit bort i stort sett hela dagen. Var nåådigt trött efter gårdagens bravader. Men det var iaf grymt kul! Visst, det började väl inte kanon men sen rullare ba på:) Bilder kommer sen.

Planerna för kvällen blir att fara till Annies stuga och bada badtunna, basta, umgås med nå pajkar osvosv. Sover också sen där, så de blir kanoners. So long


Piteå dansar och ler

IKVÄLL SMÄLLER DET


Man kan inte satsa halvt och hoppas på full vinst

Blev en kväll av pokerspelande, spökhistorier och lite andra roande saker med Annie, Matte, Claes och Danne ikväll. Senare när killarna begett sig hemåt så passade jag och Annie på att göra våran efterlängtade tandblekning. Får väl hoppas att det ger något resultat efter några gånger. Nu väntas det film och senare lär det nog bli en hel del snackade innan John blund kommer och hälsar på oss. Goodnight fellas.

Livet är för viktigt för att tas seriöst

Har just kommit hem nu, blev en tidig kväll eftersom kim väntade på amme hemma hos henne. Men det vart en riktigt mysig kväll som innhöll lite allt möjligt :) Haha roligast av allt var nog när vi träffade några p12er och började spela fotboll med dom. Var så sjukt längesen jag spelade fotboll och de kändes kan jag lova, haha men jävligt kul vare iaf! Har inga bilder från när vi spelade men tänkte lägga upp lite andra "finfina" bilder.




Lycka är ett val bara du kan välja

Nu har Annie äntligen tagit sig från götet och är hemma i urs efter nästan två veckors tid. Så självklart ska jag och Amme tillbringa lite tid med bruden ikväll! :) Lät som att Manne, Kippe och nån fler också skulle göra oss sällskap. Blir nog inte helt fel. Och om vädret håller i sig kan det nog bli en hel del grillning och trevligheter ute också.

ps. Du kan ju räkna med kramar när vi kommer gumman.





Vart du än går kommer ditt öde att följa dig

Ja då var man vaken och faktiskt riktigt pigg. Heja ewe, första gången på typ sisådär 16 år.
Nu ska jag äta världshistoriens största frukost och sen väntas det roligheter hos mandiie.
Om det gillas? Yes sir!

Sweetdreams.

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When I close my eyes I'm going out of my head
Lost in a fairytale, can you hold my hands and be my guide?

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you

Vill du vara glad, måste du först glädja andra

Hola amigos. Nu har jag just slingat syrrans hår och snart går min buss som jag ska ta till Amme. Vi kommer sen att fara förbi på maxi och köpa hårfärg och färga hennes hårförlängning eftersom den var lite för ljus som hon beställde. Får hoppas att det blir en bra färg nudå=) Senare ikväll blir det kanske badning i havet, men vi får se hur det blir med den saken.. haade!

chicy.se

Tror det blir att åka ner till stan till veckan


Är sugen på att köpa ringar. Massa stora ringar i olika färger och former. Så sjukt snyggt.

Fredagen i bilder






Alla bilder är lånade från Nathalies blogg.

Solen skiner alltid, fast ibland bakom molnen

Idag har det inte hänt myycke. For till stranden vid 11 och pressade i några timmar. Och sen har jag bara fixat lite mer med rummet. Är väl inte riktigt klart men de blir nog finemaang sen när man fått allt på plats osv. Till kvällen har jag ingen aning om vad som händer, så jag är öppen för föörslag om nån vill hitta på nåt=)

Förövrigt så har spökerierna här hemma börjat om verkar det som. Har varit räätt så lugnt nu ett bra tag, men nu har det börjat hända sjuka/oförklarliga grejer igen. Fifan säger jag, som hade hoppats på att det hade försvunnit för gott. Men nån sån tur hade jag inte.

Tycker att du ska ta och komma hem nu, för jag saknar dig





Lycka är en hållplats mellan för litet och för mycket

Gårdagen: Firande hos jorun med smörgåstårta, dricka och kung folk. Gick vidare till nån lägenhet, sen trästocks och missli. Sovde hos Amme.
Dagen: Kom just hem. Blir att fixa lite nu och förmodligen sedan dra vidare till trästocks och se maggio. Så då vare bara köra igen!


Den bästa gåvan är att känna glädje

Nu är jag hemma efter en dag när det varit full fart i stort sett heeela dagen. Steg upp tidigt imårse för att vi skulle fara till Happis på Ikea. Och jag fick ändå med mig en hel del grejer hem:) Vart nå Hyllor, en spegel, hög pall/barstol, spottar, lampa, tavlor, ljushållare osvosv (orkar inte nämna allt) Men det känns iaf toppen att få byta ut lite grejer nu! Vart sen också ett impulsköp att köpa mig en till bikiniöverdel (inte från Ikea då). Vart en knallgrön denna gång. Haha behöver verkligen inte nån fler egentligen, men man kan fan aldrig få för många!

Sen när jag kom hem så vare bara byta om och dra vidare till Boviken där vi skulle fira Amme. Var skitmysigt med bastning, dricka och härligt folk! :) Så det har varit en toppendag från morgon till kväll. Men nu ska jag försöka sova så att jag tar mig upp imårn. Blir att fara till stranden då, förhoppningsvis med Ammepamme:) godnatt

Så var du 17 år, 17 år i staden!

Min favorit-tjej fyller år idag, och det ska firas! Fast det får vänta till kvällen. Det kommer att bli KANON=D Tusen grattiskramar till dig gumman!


Slösa inte gamla tårar på nya tider

Every little thing you do
Is everything I want from you
Can never get enough of you
You make me feel good
It's every little thing you say
I'm loving every single way
Like sunshine on a rainy day
You make me feel good




Den största vinsten man kan få är vänner

Vart en sväng ut till båthamnen i boviken ikväll med Amme, Anna och Jorun. Trevligttrevligt! Vi hade tänkt bada och basta allihopa men vi satt och snackade alldeles för länge innan vi började elda, så Anna och Jorun hann nämligen inte basta och bada innan dom skulle fara. Så då var det bara jag och Amme som gjorde det sen. Vi hittade också en gummibåt -utan hål! Så vi tänkte perfeekt, då drar vi ut med den en sväng. Men då när vi har satt oss i råkar vi fara in mot kanten där en vass jävla spik sticker ut. Och självklart blir det ett hål på båten.. Haha otur i turen med andra ord. Men vi hade det då jäkligt kul sen ändå så vad gjorde det:)

Förändringar kan ofta vara förbättringar

Jag var så sjukt less på hur mitt rum såg ut och har varit det hur länge som helst, så nu tog jag tummen ur och möblerade om iaf. Fast det suger att mitt rum ska vara så grymt jävla litet så att man inte riktigt kan möblera hur som helst. Hade hellre velat byta rum eller bygga ut mitt rum eller varför helt enkelt inte bara flytta till stan? Är less på Kåge också för den delen. MEN, min önskan om att få flytta lär då inte bli av för mamma&pappa trivs så bra här. (Mest pga alla grannarna skulle jag tro) Så det blir väl helt enkelt att vänta tills man själv flyttar ut och skaffar sig en egen lägenhet som man slipper Kåge.

Blir föresten att åka till Ikea till veckan, så då ska jag iaf få köpa mig massa nya grejer till rummet. Kul säger jag! (utan ironi) Och så småningom blir det också att leta nån fin tapet så att en fondvägg kan dyka upp i mitt alldeles för vita rum, för det är jag rätt sugen på. Må nu detta bli av, för som sagt, saker är ju lättare sagt än gjort. ADIÓS


Värst vad du var fin då

Gemeba jackan! Litte sådär udda, men jag gillar den.

Patte skrev, Anna kopiera hela skiten & Ewe likaså

Gårkvällen var ba KUNG. skönaste kvällen på lääänge med:
- Grillade körv och pinnbröd
- blev överraskade av tre st nakna tyskar. nice work kan man kalla det
- barkad dans till barkad musik
- Bad (naket för vissa såklart)
- slitna tjejer i turbaner fortsätter äta, prata, "dansa" osv
- övertrötta och hälsar på fåren
- anden i glaset. har fan aldrig trott mycket på den skiten men nu gör jag fan det........ svaren var inte nice.
- prat, luringar till klockan sex då vi gick och la oss.
(plus ett antal för spårade saker för att kunna nämnas)

Delad glädje är dubbel glädje


Ikväll kommer jag att spendera tiden med dessa brudar i vtk i Nathalies lya. Planerna är badning, käka massa gott, kanske dricka litte & sedan sover vi där. Blir säkert super!=) ciao

Ta mig tillbaka till solen och värmen tack


Ofast märker folk i ens omgivning saker före man ens insett det själv

Tiden rinner bara iväg och jag ligger fortfarande klarvaken med skallen full av tankar. Att det alltid ska vara så, att man tänker mest på kvällarna. Varför ska det vara så? Jag orkar inte.
Vill sova. Men det går inte.

Jag vet bara att jag inte längre orkar tänka på vad som har varit. Orkar inte tänka på vad som kan bli. Vill bara leva i nuet just nu. Och det är just precis vad jag tänker göra.


Ibland vill jag återvända, men det finns ett litet dilemma

Man säger tiden är förbi, snart är det för sent
livet det går fort och det är svårt att hinna med
men vi kanske kommer ses en juldag i lund
kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund
kanske fortfarande kommer försvinna i din blick
drömma om den framtid som vi aldrig fick
och vi kanske skriker ut musiken
och trots alla strapatserna i livet kommer vi fram till att vi trivs med
Hur poletten föll om vi kanske lämnar spår hem parallellt genom snön
som ändå blåser bort efter ett halvt andetag
och du säger det var uppenbart
att det aldrig var du och jag
så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider
kanske var vår historia en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår

En regndroppe kommer sällan ensam

Amme ringde och frågade om jag ville följa och se ice age 3 på bio med hon och Kim ikväll, så det vart att följa med! Grymt mycke roligare än att bara sitta hemma och dega ju. Och filmen var faktiskt riktigt rolig också=) Lite tråkigare vare dock på hemvägen, när det spöregnade, och vi som skulle köra moppe (!!!) hem.. Inte kul alls. Amme och Kim körde då hem ammes moppe till hennes padre och fixade hämtning därifrån. Men jag, jag skulle ju envisas med att köra hem moppen så jag slapp ha den ståendes i stan. Fyfan vad jag ångrar mig nu. Jag har aldrig varit blötare i hela mitt liv tror jag. Sen kändes det som att man fick tusen nålar i hela kroppen av regndropparna när man körde och det känns seriöst som att jag kommer att få fläskläppar. Dom har då svullit upp iaf. Haha men jag får skylla mig själv helt enkelt. Nu ska jag gå och vrida ur mina kläder och ta och tända lite ljus och lägga mig i ett varmt bad. Får se om bubblet vill gå igång också.. Skulle inte sitta helt fel i nuläget!

Om du inte kan styra din tid kan du inte styra något alls

Kom hem igårkväll vid typ halv 12 och det var faktiskt inte ens skönt att komma hem. Jag hade nog lätt kunnat vara därute i stugan en vecka, för de var verkligen råhärligt att komma bort ett tag:) En liten sammanfattning om vad vi gjort:

- Myst och sett x antal filmer
- Varit med Moa & Micke
- I stort sett levt på varmkorv och godis förutom kvällen då vi lagade fläskfilé och potatisgratäng
- Badat badtunna
- Umgåtts med Jennifer, Jeppe, Tanden, Jonte & Amanda.
- Varit ute med båten
- Varit till norsjö, till lilla varuhuset osv.
- Soooovit

Och sen så får jag ju inte glömma moppeturerna dit & hem. Haha jag har nog aldrig haft så ont i min röv efter det. Så det blir nog inte att göra om. Ett plus var då iaf att jag inte satt ensam där på moppen utan hade amanda med mig, så vi roade oss med att sjunga och snacka medans tiden så att det skulle gå lite fortare!
 


Det är ingen skam att falla, men att ligga kvar

Det börjar gå mot bättre tider nu.

Där den verkliga vänskapen råder behövs inga högtidligheter

Vet inte riktigt vad jag ska säga om stadsfesten, det var väl både roligt och mindre roligt! Förfesterna i förrgår och igår var då iaf snajsliga med goa, glada bridds and boys. GULD=)


seriösa tjejer som väntar på alla^

Dagens planer (eller kvällens, har typ sovit bort hela dagen) blir att packapackapacka till gumboda/norsjö & gå till ica och ta ut alla pengar jag äger så att jag har allt klart till morgondagen. Då bär det somsagt av! Kommer att bli råskönt att bara komma bort några dagar och bara leva ännu mer gött än vad man redan gör. Så om jag längtar? jaada=)

Alla erfarenheter är bra, även de dåliga

Jag har aldrig mått såhär förjävla dåligt. Mitt huvud snurrar fortfarande och hur mycket jag har spytt ska vi inte ens prata om.. Vart lite för mycke av de goda igår med andra ord. Sen blir det att dricka ikväll också innan vi far på stadsfesten. Känner mig en aning otaggad på att dricka just nu, men det ska väl kasnke gå ändå. Kommer då iaf att ta det lite lugnt ikväll, det är då en sak som är säker. fred ut

Man har inget annat nöje, än det man själv gör sig

Vart inte så att vi for till Gumboda igår, utan vi tar det nästa vecka istället. Så Idag ska jag snart till Amme och vi ska förmodligen ut med deras husflotte med hennes familj=) Hoppas de blir av iaf, för jag älskar att fara ut på havet. Men annars så kommer vi bara att umgås och förhoppningsvis hitta på något annat roligt, men de brukar inte vara några problem!
Senare ikväll är det fest i Mattes stuga som gäller och jag tror det kommer att bli hur kul som helst=) ciao


RSS 2.0