Jag sug

Jag borde fan inte ha en mobil för om jag inte får den stulen så förstör jag den eller tappar bort den. Är nästan inte ens förvånad över att jag är utan än en gång. Så nu kan ni inte nå mig på min mobil iaf. Bara så ni vet.

You've got the world planned in your mind

I samma sekund som jag anlände hit till marcus lägga så drog han. Så nu sitter jag här helt ensam. Men det blir nog inte så länge till för snart ska jag börja pallra mig iväg till amme som bor ungefär 100 m bort. Skönt att det iaf är nära i den här JÄVLA kylan. Ikväll är det då inget festande för oss, utan vi kör på fredagsmys istället med film, snack och andra trevligheter:)



Sommarkvällar 09 i mobilbilder

VILL BA HA SOMMAR(!!). Ska sova nu och drömma om den. godnatt!













But how we move from A to B it can't be up to me


Har just tränat och känner att jag bara vill dö. Men istället ska jag nu ta och lyssna på lykke lis härliga stämma och försöka göra en tidig kväll. over and out


Och jag går med dig överallt I sommarsol och vinterkallt

Hejhej! Dagen har bestått av frisörprov, frisörteknik och shopping på stan. Blev lite smågrejer bara. Snart ska jag träna och efter det fixa naglarna (ser däremot inte fram emot att måsta klösa bort mitt nuvarande nagellack.....) innan ph börjar! adios

Nytt folk.Goda vänner.Dans. Alkoholhaltiga drycker.Norska. Skratt.Gråt.Nya upplevelser.

Vet inte om man kan säga annat än att kvällen och natten igår var en höjdare! Idag mår man dock som man förtjänar och ikväll är det luugna puckar. Fast ifall jag inte orkar med allt stök och liv här hemma som min kära syster har ordnat genom att dra hit ungefär hela hennes kompiskrets så kanske jag beger mig till mattias och hittar på något.

Mål är drömmar med deadlines

Hela förmiddagen har gått åt till att planera och påbörja ett visst arbete med några i klassen. Nu väntas det sex veckor med olika träningsprogram, förändrad kost, filmklipp, foton och skratt. Kommer säkert att bli jävligt jobbigt men kul på samma gång! Extra kul vore det ju också om man faktiskt såg och kände någon skillnad till det bättre. Nu taggar vi brudar!!

.


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där

grymt skönt med sovmorgon! Börjar inte skolan förän 12.45. Fast måste dock ta 10.45 bussen in till stan, men det gör inte så mycket eftersom jag mer än gärna lämnar huset. Hatar verkligen att vara ensam hemma. Laaater!


Allt är inte guld som glimmar

Tog en paus från pluggandet nu en liten stund. Blir så less. Men lite gladare blir jag när jag tänker på att jag bara kommer att göra provet imorgon och sen fara hem efter det (brukar man ju få?), så det lär ju inte bli så lång skoldag alls. Lite senare ska jag och fika på waynes med linn och paulina. Blir nog lika trevligt som det brukar vara! Aja, nu blir det back to work och sen är det träning på crosstrainern som gäller. Ciao

Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar

Världens sämsta uppdatering, jag vet! Har typ varken orkat eller haft tid så därför blev det som det blev. I helgen har det varit både mys med vänner, kalas, festande osv. Hur kul som helst! Bilder från gårdagen kommer väl små småningom skulle jag tro. Just nu är jag rätt stressad med tanke på att jag glömde bort att vi ska hålla ett tal imorgon på 2 minuter. Har jag skrivit och tränat in något tal? Självklart inte. Great job. Hur ska detta gå..


Alla världens storheter väger inte upp en vän

Ikväll har jag spenderat min tid med annalid. Blev en massa skoj och bland annat lite bakning av subwaykakor som vi var king på att göra. Yummie säg jag ba! Nu ska jag se lite paradise eftersom jag missat massa avsnitt, ska bli spännande! Sleep tight.

Älskar det naturliga leendet baby

Words can never make up for what you do


Vill inte tänka på att skolan börjar om imorgon. Åh så drygt. Men lovet har varit riktigt, riktigt bra! Och jag har världens bästa vänner.

Bakom molnen är himlen alltid blå

+ Endel saker från H&M kom idag, bland annat min efterlängtade smyckeskedja
+ Bygget av mitt nya rum verkar vara på G (finalllyyyy)
+ Slipper byta rum imorgon
+ Är på bra humör trots vissa omständigheter

- Jag kan inte sova
- Måste plugga imorgon
- Jag kanske måste glömma min framtida dubbelsäng


En aning sne och fejkler

Nu drar jag till amanda. Fest ikväll med goa personer!

Shock me like an electric eel

Snart kommer amme hit och kanske blir vi lite fler folk sen ikväll också. Blir nog massa skoj iaf! Snart är det också käk och just nu lyssnar jag på den här låten på högsta volle.

Varför måste saker vara så komplicerade ibland?


Värme, sol och brunbrända ben, jatack det skulle sitta fint

Tog och tränade lite på crosstrainern ikväll, har ändå inte haft nåt bättre för mig. Nu sitter jag och mamma och kikar på lite resor, än en gång. Börjar faktiskt tro att det faktiskt kan bli av den här gången efter alla besvikelser (nån gång i år iaf!) Men man kan ju aldrig vara hundra. Har börjat lägga undan någon tusenlapp till en annan resa också, så nu gäller det att spara framöver!! Aja, nu blir det att se någon film och sen ska jag sova. Och ikväll ska jag inte göra misstaget att somna med öppet fönster. Gosh så kallt det var imårse!

En gång är ingen gång, två gånger är en vana


Kunde inte sova alls inatt, sjukt jobbigt. Gick därför upp och såg sverige-usa matchen och försökte somna efter den istället. Och nu när jag vaknade för en liten stund sen så trodde jag att det forfarande var natt haha. Är nog ett tecken att jag måste börja vända på dygnen! Snart ska jag iaf börja göra mig klar och ta mig nåt i magen innan jag far till A och umgås ikväll=) Haadet!

Do you remember when we were just kids, and cardboard boxes took us miles from what we would miss

Har inte orkat bloggat nu dom senaste dagarna, har ändå inte hänt så mycket. Snart kommer iaf amme hit för att umgås lite! Spa/myskväll väntar sen ikväll. Kommer bli kanon! fred ut

Gott nytt år!

Helt sjukt så roligt jag hade på nyårs! Liten sammanfattning av vad som hände:
- Gjorde mig klar med amme och käkade asgod mat
- Anlände till annas place och festade med massa brudar
- Drog vidare till jeppe där 12 slaget firades
- Jag och amme följde med alle och en kompis till alles lägenhet
- Vi for sedan till marre där efterfesten var igång och vi stannade där många timmar
- Klockan halv 10 var jag och amme hemma på älvsbacka för att äntligen få lite sömn
Tack alla för en fantastisk kväll/natt!

Lite bilder från hemma hos anna








RSS 2.0