Att vilja är att kunna

Vaknade hur pigg som helst kl 6.22. Vad hände. I vanliga fall är jag levande död på morgonen och det slutar alltid med att jag stressar ihjäl för att inte komma försent. Men nu sitter jag här i soffan invirad i täcket, kollar på en dålig repris på tv och äter havregrynsgröt, vilket jag måste påpeka inte heller är något som händer varje dag. Ska åka in till stan kl 10 innan jag börjar jobba och kolla om jag hittar någon julklapp till mamma och pappa. Blir tokig på sånt. Har sämst fantasi och är alltid ute i det sista, men det ska väl förhoppningsvis gå ändå!

Its better to burn out than to fade away



Will i grow old

Min kväll har spenderats med anna. Vi tog bland annat en tur upp till vitberget och pratade om livets olika vägar. Om det som varit och vart vi är påväg. Vad som är. Och vad som betyder något. Ibland behöver man bara såna stunder. När man kan dela med sig sina innersta tankar och bara se livet från ett fågelperspektiv. Synkrotisera här och nu med där och då och att fortsätta drömma framåt.
Kommer att sakna dig som tusan.

I got myself a jacket for a dollar, and my nails are chipped but im eagar

Hade julfest med mina fina arbetskompisar igår. Glögg. Pepparkakor. Julbord. Julklappslekar. Alkohol. Skratt. Det var en bra kväll med andra ord! Var tänkt att jag även skulle på festligheter ikväll med mina vänner. Norrmännen vi träffade förut är nämligen tillbaka i stan och har styrt ihop det på campingen även i år. Vet dock inte om jag kommer att fara dit. Är sådär halvbakis och har feber på det. Så jääävla typiskt. Får se om jag orkar pallra mig dit ändå.....

RSS 2.0