Resan är som ett spel. Det blir alltid vinster och förluster och mest från ett oväntat håll.

Då var en utlandsresa bokad tack vare min syster som frågade pappa (som halverst låg och sov!!) om hon fick boka. Svaret blev mmm. Så den 1 juni bär det av till bulgarien med familjen!





För att natten blev så virrig, för att känslorna gick runt

Har just fått min beställning från H&M. Bland annat jeansshorts och hjärtformade solbrillor. Får mig att längta ännu mer till sommaren! All den här snön och kylan skulle mer än gärna kunna få försvinna tycker jag.
Snart ska jag ta tag i bakningen till engelskan imorgon och senare ikväll väntar wellas färgkurs. Kul!

'Cause it's your life and it's no one else's, sweetheart


To call for hands of above to lean on

Förutom att jag hann med städning, träning och att söka jobb igår så tog jag mig också en sväng till solariumet. Det skulle jag inte ha gjort. För fyfan vad jag har bränt mig i ansiktet. Dock inte i hela ansiktet utan det ser typ ut som jag har svullna knallröda utslag i feta partier. Snyggt. Ber till gud att det ska försvinna för de här ser inte klokt ut nånstans. Så idag skippar jag skolan..........

Fest i villan fredag&lördag














*


Småler och smilar en smula

Kommer typ inte att ha tid att blogga nånting i helgen för det kommer i stort sett att vara full rulle. Vänner, fest i villan och sleepover hos amme imorgon och bland annat moas 19-års fest på lördag! Och om jag är taggad? jaaada! Men nu ska jag ta och träna lite och packa alla grejer inför helgen. pusskram


And the mouth goes up

Ber om ursäkt för den usla uppdateringen.. Igår var jag iaf med hanna, ohma, malin och moa. En riktig myskväll med snack, oth och semlor! Och nu så ska jag snart ska jag bege mig till skolan. Skönt med sovmorgon kan jag lova. Ikväll kommer annie hit och ska umgås lite med mig. treeevligt=)

HELG HELG HELG

OCH DET KÄNNS SÅHÄR!!

And I've thrown my words all around

Rätt värt var det ju att stressa ihjäl sig för att hinna med bussen imårse eftersom vi hade frisör idag. Och när man kommer till skolan så får man veta att båda lärarna är sjuka och vi ska istället sitta och fylla i en teckning med vattenfärg som typ tar 5 min (som vi dessutom gjort förr). Och efter det får vi sluta. Värt att komma dit...... JB i ett nötskal!
Nu. Träning. Snart. Göra bärsmoothie. Sen. Köra skoter :):))

Om några dagar är du min

Började bli en aningens jobbigt att vara utan mobil så jag beställde just denna. Inte den dyraste och helt klart fin. Nu ska jag bara beställa ett nytt simkort också och sen blir ju allt finfinemang!

Blunda och känn efter hur det är

Är fortfarande inte klar med svenska nationella talet som ska hållas imorgon. Känns väl inte direkt bra och det står helt still i min skalle. Tror jag ska ta upp det där med pluggandet om ett tag igen och bara njuta av lite musik nu istället. Här har ni föresten min spotifylista med några gamla godingar!

P-P-P-PARDEY TONIGHT


Jag hade tänkt vänta ett BRA tag...

Men jag fick en impuls och slingade håret idag istället. Långt ifrån det resultat jag vill ha men ljusare blev det allt. Och mitt hår mår inte guld just nu kan jag lova.
Varför kunde jag inte bara låtit håret vara den här färgen och skitit i det jävla bruna??????

Du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt


Träning, Plugg och ett CV är gjort ikväll. Drygt nanting, men det är sånt som måste göras. Så nu blir det att fara ut och söka jobb framöver! Vägrar att vara utan sommarjobb i år också, då tror jag allvarligt att jag tar livet av mig. För inget jobb=inga pengar=suger röv.

Men nu tänker jag vara lite mer positiv, imorgon väntar träningspass och egen lektion på skolan. Kommer bli awesome. Och sen blir är det ju dessutom helg!! Hur skönt känns inte det på en skala?


RSS 2.0