Mot bulgarien snart då

Har ännu inte fattat att jag åker imorgon. Tiden har gått så fruktansvärt fort. Har fortfarande inte packningen helt klar men det ska åtgärdas snart. Lämnar nog dock en liten plats åt eventuell shopping och vinare (som förövrigt tydligen kostar 10 kr därborta!!!) Ska iaf bli grymt härligt att få komma bort ett tag och slippa skolan. Ses om en vecka då! puss

Syrrans glajjer från weekday åker med i resväskan.

Efter regn kommer solsken

Är så less på allt pluggande. Kämpar med dom sista uppgifterna som ska in innan veckans slut. Försöker tänka framåt och hur jag kan njuta av varje sekund när detta är gjort!

Haha kalla mig patetisk

För att fördriva tiden lite ikväll roade vi oss med chattroulett. Hittade sen allvarligt talat drömkillen. Han var perfekt. Snacka i typ en timme och sen plötsligt råkar jag komma åt en knapp och vips så är han borta. Kom då på att allt jag har för att kunna ta kontakt med han igen är hans förnamn. Lätt att hitta nån med bara ett förnamn......

Haha nej nu ska jag ta och sova, annars kommer jag vara helt död imorgon. Natti.

Just the smell of summer can make me fall in love



Om tiden inte är med dig, får du vara med den

Hallå! Idag har ännu en dag spenderats på La Vogue. Alltid lika roligt! Fast det suger dock att man inte hinner vara ute i solen och värmen när man jobbar från 9 till 18 varje dag. Folk kommer fanimej att bländas av min blekhet när jag kommer till buglarien. Kul. Menmen, nu till det tänkte komma till. Om någon är sugen på att klippa, färga/slinga sig för en billig peng så är det bara att boka tid hos mig antingen imorgon eller till veckan. KOM IGEN GÖRE=) Nu ska jag iaf ta och göra en "tidig" kväll för en gångs skull. Det känns verkligen att man är igång nästan hela dagarna, orkar inte göra ett skit på kvällarna typ. Godnatt påer.


I'm your biggest fan I'll follow you until you love me paparazzi


Hon var så glad att hon till och med log två gånger i rad

Ovanligt nog så sovde jag inte bort denna fina dag, utan jag invigde min nya bikini med att ligga ute och pressa i några timmar. Frös inte det minsta, snarare tvärtom! Spelade sen lite kubb och gick en långpromenad. Snart blir det grillat och umgänge. Vilken härlig dag!


Det glada hjärtat lever längst


Dags att sova nu, imorgon ska jag till stan och umgås/göra mig klar med amme innan vi far till hjoggböle på fest. Godnatt!

Coastal scents 88 ultra shimmer eye shadow palette


88 skuggor. Skimriga. Härliga fina färger. Väldigt pigmenterade (ingen skit). Kanonpris. Jag är mer än nöjd.

Like a hard candy with a surprise center.

Älskar att det var en minst sagt slapp skoldag idag, såg först film (kan ju dock ha varit världens sämsta) och sen for vi på nordanå och kollade på danstreornas föreställning. Riktigt bra! Ikväll har jag varit och tränat så nu ska jag ta en välbehävligt dusch och sedan måla naglarna och lyssna på lasse. Älskar att jag bara går skola imorgon och sen har låånghelg. APU i två veckor väntar efter det. Det börjar dra ihop sig mot bulgarien och skolavslutningen. Känns underbart!
Mina naglar som jag gjorde för ett tag sen fick förörvrigt åka idag. De hade gjort sitt..

When the drugs don't work no more, you get high on life

Sitter i urs med annie emelie och manne just nu. Ska snart fara in till stan på partaj. Treeevligt!

Tack för trevligheterna ikväll annie och elin!


Att ha 11 skoldagar kvar känns i alla fall guld

Då var ännu en uppgift klar finito done, då vare typ bara 4 kvar då. wihooo. Imorgon väntar en frisörlektion, klippningar samt färgning på mormor och morfar efter skolan och förmodligen bad med amme, kim och micke på kvällen. Nu ska jag sova och drömma mig bort för ett tag. Godnnnatt

RSS 2.0