Goodbye Sweden Hello Mallorca

Det här blir det sista inlägget jag hinner skriva innan jag åker för snart ska vi fara till flygplatsen och sen bär det iväg! Jag är så jääävla taggad=D Även om de kommer att bli hur kul som helst så kommer jag självklart att sakna många här hemma. Speciellt mina favoritbrudar A&A ;) Ska inte glömma att köpa något åt er också, det lovar jag. Men iaf, ni får alla ha det KUNG här hemma, så ses vi snart igen! pusskram=D


Då åker vi tjejer!

Det är ingen konst att vara lycklig, när allt är bra

Har varit hur slapp dag som helst, först med matte och vi fick tillbaka våra nationella prov. Jag (ig-barnet som måste läsa matte A i tvåan) var ynka 2 poäng från VG, vafan hände? Haha glad kan man nog minst säga att jag blev. Desstutom så skulle jag direkt efter det göra ett oförberett prov på ekvationer som jag fick ig på förr, och nu hade jag inte ett enda litet jävla fel. Siiiick. Aja, så nu hoppas jag att jag kanske har en chans att kunna få mig ett G trots allt, för mer kan jag inte göra :) Sen så var det bara frisörteknik och vi göra lite olika saker i stationer. Inpackningen i håret var då väl behövligt för min del. Nu mår mitt slitna hår just fine, haha! 

Och nu håller jag bara på att packa klart till morgondagen för ersättningsuppgiften är redan klar och inlämnad. Känns sususuper.

wiiihoo

Internet och allt är tillbaka och jag kunde typ inte må bättre än såhär=) Nämen, de känns iaf helt underbart! Dock fungerar det fortfarande inte på min sepedator så det blir att be datasnubben att ta en titt på den imårn.

Ikväll så var jag med amme och annie och när amme såg alla mina frisörgrejer och färger här hemma så kom hon på att hon ville göra något med håret. Så det blev en liten impulsgrej att göra, så jag gjorde en blond slingeffekt i luggen på henne. Vart skitsnyggt!! :) Sen så for vi och solade och vart borta typ 2 timmar där i solariet tror jag. Inte vart man så mke brunare för det heller.. aja, men de får funka. Ska då inte klaga över priset haha!  (Y)

Nä nu ska jag snart ta och sova, godnattens=D

hanna gästbloggar idag!

hej mina(ewes) vänner! nu sitter vi på engelskan, jag och emma är klara så vi har inget att göra så då tog jag på mig den här uppgiften eftersom evelina bör läsa i sin bok idag! rätt många här som inte har börjat läsa än så godluck till er;) vad ska man annars säga då, jo varför jag gästbloggar egentligen är för att ewes hus blev träffat av blixten. det betyder inte att hon bor på gatan nu men tråkigt nog tog den med sig internet, tvn osv:(:( själv hade jag lagt mig ner och grinat! alldeles strax väntar en prommis till shell så mer av mig eller ewe får ni senare på dagen=) pusskram:):)

Tillbaka till verkligheten

Då var långhelgen över och jag sitter på skolan just nu. Har lånat hannawes dator, för internet på min är helt paj. Och jag har inte kunnat blogga hemma heller för vi är utan internet, tv, telefon sen blixten slog ner i lördags. Hann inte dra ut min dator så den small till rejält, men den har då börjat funka nu igen. Sen så har jag helt slut pengar på mobilen nu också. Haha gissa om jag haft mycket kontakt med folk igår? Svar nej. Nu hoppas jag bara att allt ska börja fungera som det ska igen. Hade väl inte så mycke intressant att säga förutom att man är tillbaka till den härliga klassen. Får se när jag bloggar nästa gång! HADE=)

Tummen upp


helt OK!

Livet är för viktigt för att tas seriöst

Morsningkorsning! Ligger för stunden i min alldeles underbart stora härliga säng (ironi) med laptopeen. Gårkvällen spenderades i Byske med amme, annie, kim, jesper, danne och massa andra. Var treevligt, men det vart sjukt kallt mot kvällen, och vi som skulle köra moppe (!!!) hem höll fan på dö. Nä fyfan haha. Men man överlevde ju iaf..

Nu idag hade jag tänkt hinna plugga litegrann till provet på måndag -spyr , men javet inte om det kommer bli så mke gjort haha. Skjuter nog upp det mesta till imårn istället! Sen om ett tag, så fort jag har fått mig upp ur sängen och gjort mig klar så ska jag ner en sväng på stan. Måste för det första hämta ut passen som legat på polisstation i x antal veckor nu, och sen får jag se om jag hittar mig något fint att ha på mig till ikväll kanske. Ska fara till kågeäng till ammes & moas fest. Blir nog suuper! :)



See you later!


Längtan kommer man alltid att ha inom sig


En vecka kvar då! (Hittade inte världens bästa bild men de får funka)


Det är natten som gör dagen ljus

Ikväll var jag med Amme, Kim, Moa, Micke och lite senare kom också Hanna & Fredde :)
Bland annat så gjorde vi dehär :
- Hoppade studsmatta
- Snackade
- Tog en sväng med zündapen
- Bakade kladdkaka
- Såg film

Sen var det dags att fara hem, men jag hade iaf riktigt roligt ikväll! Dessutom fick jag också ett par jättegulliga skor av Amme, tack gumman! ♥


Man måste stå för något, annars faller man för allt

Ojoj, vilka humörsvängningar jag haft idag. Men nu är jag på bra humör iaf :) Amanda ringde mig just och frågade om jag ville komma och ha myskväll i kågeäng med film, gosaker och självklart massa snack också. Inte tackar man nej till det inte! Jag behöver en lugn kväll, så dehär blir kanoners :)

Slänger in en låt också, bara för att den är bäst.

Hat växer alltid inåt först och sen utåt

Det är såna här grejer som gör att jag blir så jävla förbannad! Det är inte första gången jag ser henne sårad pga dig och jag är så sjukt jävla less! Att du förfan inte bara kan bete dig som en normal jävla människa. Du har stora psykiska problem tjejen. Och väx upp förfan!


Blicka tillbaka i tiden då du inte var så ensam

Gårkvällen var suuper :) Jag träffade först Annie i stan och vi gick och träffade amme en stund, sen så hämtade Jocke upp oss (som tog körkortet för bara någon dag sen, grattis än en gång;D) och skjutsade oss till a-torp där vi träffade massa retards. haha, nämen det var lan igång där och nog har man väl gjort roligare saker än befinna sig på ett lan. Så det dröjde inte länge innan jag och annie började lunka in mot stan igen. Vi hamnade på hemmakväll där vi köpte massa godis och träffade några söta personer också! :) Sedan var annie tvungen att ta bussen hem eftersom det inte gick någon senare. Då begav jag mig till Nova och träffade massa härligt folk där! Det var riktigt roligt, och jag har nog inte dansat sådär mycket på ett braa tag :)


Hittade en bild från i höstas när jag skulle föreställa en drake, hahah fifan så risig!

Ju mindre rutin, desto mer liv

Nu har jag lånat steffs dator medans hon är ute, för jag har inte med mig min idag. Så det får bli ett litet kort inlägg dehär. Vi har iaf haft frisörteknik idag och kommer att ha det hela dagen. Fast tack och lov har vi ju ändrat schemat så att vi inte går heldag. Skööönt! Ska bli så himla härligt med långhelg nu. Och jag kan inte fatta att jag bara har kvar 6 skoldagar kvar att gå. Det är ju ingenting! Och jag kan inte fatta att det endast är 9 dagar kvar tills jag åker till mallorca med bland annat världens bästa Johanna. Kan ju nästan inte bli bättre än såhär. taaaagga!!!

Det är aldrig för sent att säga som det är

Dagen började inte riktigt bra, först med försovning - men jag hade tur att nils körde till skolan idag så jag hann ändå! Då var det bara att sätta igång med matte nationella. Drygt som fan, men det gick ändå bättre än vad jag trodde det skulle göra. Sedan så bar det av till bersan, två gånger till och med, men ena gången hade dom stängt så andra gången vi for dit fick vi våra efterlängtade glassar! Resten av dagen har bara varit chill och nu är jag med Annie som följde mig hem efter skolan. Men nu ropar tjejen som en jäkla jude att jag ska börja röra på påkarna lite, för vi ska nämnligen fara och sola snart. Och sen hade vi tänkt fortsätta se en skräckis som vi påbörjat 3 gånger men aldrig sett klart. Så NU hoppas jag att vi klarar av att se hela haha. Hare gött!



Ingenting är någonsin hundra procent

Jag har fan varit duktig ikväll. Först har jag tränat på crosstrainern 20 min, sen gått 1 timmas promenad och nu gjort bort en stor del av min läsdagbok! Inte dåligt för att vara jag, haha. Om man ändå kunde göra det till en vana att ta tag i både träning och skolarbete varje dag. Men det är nog omöjligt med tanke på att det inte finns nog med tid till det. Och dessutom har jag verkligen inte orken till allt plugg heller. Menmen.. nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen slå på teven och kolla om det är nå bra program :) natti

Ett lätt hjärta gör vägen kort

Steg upp riktigt tidigt idag för syrran hade sin konfirmation idag som jag var och tittade på. Förjävligt tråkigt att sitta där inne i kyrkan och lyssna på allt dom säger, alla psalmer osv. Eller det är då min åsikt iaf. Men man överlevde ju iaf trots allt haha. Sen åkte vi hem och har fikat här med släkten och Ida har fått nån present. Annie kom också förbi ett litet tag så då var jag lite social med henne tills hennes buss gick. Vi for till grillen där hon köpte en mjuklass och sen så for hon hem till urs :)


Brorsan, syrran och jag (som typ ser ut som en sur köttbulle eller nåt, haha!)

Ida och Anton.

När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då


Nu har jag och Annie suttit ute i solen och steekt=D härligt vare minsann, de kan jag då lova. Ikväll blire först grillat och sen beger vi oss mot staden. Först ska vi träffa nå balla boys och sen bär de av till kyrkholmen till Annies klassfest.

Hade bäst! pusskram

Man har inget annat nöje, än det man själv gör sig

Kvällen var suuper! Började först i lokalen med klassen och några andra. Sen började det komma mer och mer folk allt eftersom. Var väl lite mer än 70 pers iaf så det var niceee:) Sen så skulle vi gå till max några stycken, men jag och annie träffade joppas och hans friends på vägen dit så vi åkte runt i staden i hans finfina bil;) haha det var riktigt kul, killarna är ju så sjukt härliga. Sen for vi tillslut på max ett tag och träffade dom andra killarna, och till sist så gick vi till Simons lägenhet och var där resten av kvällen :) Har bara en bild från hela kvällen att lägga upp, men det är ju bättre än ingenting iaf!

Erica, Linnea & Jag utanför odd fellow :)


kom ta med mig kom ta med mig ut inatt dit ingen känner mig och vet vem jag är och vet vad jag gjort förut





Seriösa brudar, nu är vi påväg!

Skrattet är den bästa medicinen

Godmorgon mina vänner! Har alldeles just vaknat så jag har missat bussen, och kommer med all säkerhet att missa 9 bussen också. Men jag är inte sur för det, inte alls, snarare tvärtom. För jag är på så jävla bra humör idag så det finns inte. För hela den här dagen kommer inte bli annat än bra. Efter skolan (eller nu får jag se om jag ens orkar fara dit för jag har ju trots allt ändå bara bild) så ska jag A&A gå på stan tvärt, Annie ska köpa hårfärg och sedan drar vi till älvsbacka till ammee och färgar på varandra, gör oss klara inför kvällen, käkar osv. Och efter det blir det ju paartaj. Först bara med bridzen i klassen och senare kommer alla andra. TAGGGAA!


Livet kan bara begrundas bakåt men måste levas framåt

Kvällen spenderades i stan med massa :) Jag, Amme, Kim och Moa for först på e-fyran och kollade på när bl.a Tulle och Johanna hade uppvisning i streetdance. Var riktigt nice, ni var skitduktiga tjejer ;D Sen när vi träffat Jorun, Anna osv där så följdes vi ner till älven och bara chillade. Haha vissa plockade blommor också, så fina blombuketter fick man allt se sen. Nu när jag kommit hem har jag bara suttit och gjort ingenting. Så intressant var det, haha. Nämen, jag taggar iaf inför morgondagen för det kommer att bli KUNG. can't wait!


Close your eyes, clear your heart, let it go.

För jag orkar inte.





Man väljer inte vänner, vänner väljer sig själva

Nu har A&A begett sig hemåt så jag sitter ensam för stunden. Har haft jätteroligt ikväll. Eller det är nästan omöjligt att ha tråkigt med dom här brudarna haha ;D Humorn är ju som alltid på topp. Förövrigt så har vi dragit ut typ hela min garderob så det ligger rätt många klädesplagg på golvet just nu. Har iaf rensat bort en hel del kläder nu som dom fick ta. Skönt att bli av med massa som man aldrig använder, är ju lika bra att de åker då. Och dom verkade då glada över de också så det vart ju perfa för alla=) Sen så har ammepamme också visat hon och hennes kompisars väldigt speciella blogg. Vill ni har ett gott skratt så kan ni ju kika in här! hahah helt sick :)


Föresten så är ni världens bästa. Ni kan verkligen få mina tankar på annat och se det ljusa i livet. Tack, jag älskar er.


Framsteg är bara möjligt genom att göra fel och försöka igen

Nu blir det ett tråkigt  och ointressant inlägg om skolan men det får ni antingen leva med eller helt enkelt skita i att läsa haha, gör som ni vill (A) Har iaf just gjort muntliga nationella i engelska. Gick pissss. Så något högre betyg blir det iaf inte. Menmen, man kan ju då inte sänka sig iaf så man får väl tänka så istället. Inte gråter man över ett vg iaf :) Borde igentligen fortsätta läsa engelska boken nu som ska vara klar om någon vecka. Lånade väl boken för ett x antal veckor sen, men började att läsa första sidan idag. Varför känns det som att jag inte kommer att hinna läsa ut den tills bokrecentionen ska vara inne? Jo kanske för att jag hatar att läsa på engelska, och för att jag varken har tid eller gillar att läsa på fritiden.

Efter luchen ska det fortsättas med idrottsuppgiften. Skrev om den flera flera gånger igår, men tillslut hjälpe mig mamma och det vart väl ganska hyfsat ändå. Thänks mami. Så nu ska det bara renskrivas och sen äre klaarrrt! Har för mig att vi skulle dansa linedance sen också. Inte det roligaste men det får lov att funka. Hellre de än massa plugg iaf!

Nytt i garderoben

Mitt paket från nelly låg på köksbordet när jag kom hem, så mina grejer kom alltså idag. Perfekt=)

Volangkjol från rut m.fl.

Paljettarmband.

Och ännu en bikini.

Som om du tappat livet

Sitter på nk'n nu. David står framme vid tavlan och snackar om fotosyntesen men jag lyssnar bara med ena örat. Inte intressant för ett öre. Fy, urs och blä för naturskap. Om två veckor är det prov också. Om jag är taggad? Svaret på det tror jag redan att ni vet.. Nej nu ska jag surfa runt på internet ett tag ist. Dock är fb, apa och msn blockat men de finns ju trots allt annat man kan gå in på. tack och lov för de! hejs :)

Som ett pussel.

Ibland faller bitarna på plats, men ibland fattas det bitar.

Det är lätt att skratta när man har någon att skratta med

Ojojoj, vad vi har matat med godis och gosaker ikväll! Har till och med ont i magen, inte bra intee. Men så kan de gå om man inte tänker på hur mycke man proppar i sig. Kvällen började iaf med att Annie kom hit och vi var rätt roade, minst sagt! Sedan kom Macce & Danne också hit, men jag och Annie skulle just dra till maxi då och köpa lite gott så dom fick vänta på oss. Sen kom vi då tillbaka och vi var hos mig resten av kvällen och snackade, såg lite på tv och bara hade de allmänt treevligt! Sen for alla utom Macce och då drog vi ut, gick mot skolan och passade på att hämta min cykel som jag glömt. Lika bra att få det gjort så.

Nu sitter jag här och försöker få något gjort på min idrottsuppgift, men kan inte säga att det går speciellt bra! På tisdag ska den vara inlämnad och jag öppnar alltså dokumentet först NU? Har haft över 1 vecka på mig att göra de här, men som ni vet är jag sämst på att ta tag i saker. Så då får man ju nästan skylla sig själv att resultatet blir pannkaka. Nämen nu ska jag iaf försökanågonting gjort.. hade bra och sovgott! :)

Bara för att..

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Men nej ditt sär! =D han är sämst 8-)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kan du fixa till mig till på fredag?;)

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
haha okej ;P Hur är det med dej då?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag har apu idag :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
 
Vi softar nalta bureå :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ska du till stan idag?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Haha där fick du till det ;)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Gratis sms? Behöver din hjälp!!!

 9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Kmr du in på msn?:$<3

10. Din romantiska replik?
Säg till om du vill följa med på shell! Ska me 13.15 bussen hem så!:*

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
hahaha men gere! kan ju inte bli bättre typ

Six billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one


tack för ikväll gumman!

Man blir klokare av erfarenheter

Hörde just att idapida har hittat åt min cykel och det känns inget annat än underbart. Tackar dig däruppe för det! Haha hur tur har jag inte haft dom här gångerna när cykeln hittat tillbaka? Men nu ska jag då iaf lära mig att låsa cykeln framöver så den inte blir stulen ännu fler gånger än vad den redan har.

Så nu ska jag bege mig för att hämta den, och senare ska jag göra mig klar inför kvällen. Har ännu inga klara planer, så jag får se vad som händer helt enkelt. Hoppas på något roligt med härliga vänner iaf, för jag är på toppenhumör!

aja, pussar:)

Alla dagar har ett slut

Vet inte ens vart jag ska börja, men jag måste nog säga att den här kvällen typ var den ovärdaste jag varit med om. Eller det var ju kul att träffa dom man var med, men det vi gjorde var inte så ball. Var först hos Simon med Annie, Manne, Sanke, Simon och nån random. Sen så skulle jag Annie och Manne börja gå mot a-torp för att hitta åt en fest där, och dom andra skulle komma lite senare eftersom dom skulle vänta på Axel. Men det slutade iaf med att dom inte kom, och vi fick inte tag i en jävel heller så det bara att gå tillbaka till norrböle igen! Och då var dom inte ens kvar i lägenheten, nä dom var nere på stan och roade sig, så vi fick oss ju inte in. Då var det bara att fara och hämta nyckeln, och sen skulle dom komma om ett tag. Och när dom väl kom, så skulle Annie typ fara. Så då var jag kvar med alla boys en liten stund, men sen bestämde jag mig för att också bege mig hemåt. Var ändå lite trött så det var kanske lika bra. Tror nästan att det blir en tidig kväll ikväll.. eller ja, klockan är ju där över 1 nu så det är väl kanske inte direkt tidigt. Men jag ska iaf inte vara uppe lika länge som jag brukar. Hoppas på sol imorgon när jag vaknar, så att man kan lägga sig ute och sola i värmen:):) Skulle vara kanoneers! Så nu håller jag tummarna för det.. godnatt!


Det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid

Hade bara bild idag så det var grymt skönt att sluta tidigt! haha fast ändå var jag kvar på skolan ett tag efter..
Och sen så har jag varit över till pöörni och fixat håret på henne till ikväll då hon ska ut på balzac. Själv så ska jag till stan och vara med Annie, Manne och några fler hos Simon. Fast vet inte om vi stannar där hela kvällen eller inte, får se helt enkelt :) Men nu måste jag kila. Ha det så bra! pusskram


Thinking of you


Vi lever vidare, men minnena finns kvar

HAHAHA JAG DÖR. Hittade miljarder gamla bilder här på syrrans dator. Både fula, roliga och helt sjuka! Och ett par egobilder kan jag säga att det fanns. Haha fyfan, nog har man allt haft sina fjortistider. Inte att leka med hahha. Så sjukt hur man kan förändras på några år. Fast det är nog tur det, för hade jag sett ut och betett mig nu så som jag gjorde då hade jag allvarligt inte vetat vad jag skulle göra. Pinsamt är nog det rätta ordet. Tänkte dela med mig av mina underbart "vackra" bilder. Vet inte om man ska skratta, gråta eller spy när man ser bilderna från 7an..


      Början av 6an.                  Slutet av 6an.                            7an.

Allt blir en vana tillslut

Då var man hemma igen med några klädesplagg rikare och hundralappar fattigare. Köpte allt som allt en tubklänning, volanglinne, vanligt linne, en kjol och bara en helsvart bikini. Lite tråkig kanske, men det får då vara. Mycket av det var bara impulsköp, men jag tror det blir att behålla allt ändå :)

Frågan är bara vad man ska hitta på nu ikväll. Valet står mellan att ringa någon rolig prick och göra något, eller att bara ta en skön spakväll hemma (vilket man gör alldeles för sällan!) Haha jasi, får väl se hur det blir :) pusskram

Gör det du tycker om, och tyck om det du gör

God morgon! Nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen och ska snart åka ner till stan och kolla om jag hittar nåt fint. Är nämnligen ingen skola för mig idag för vi skulle bara läsa lite engelska hemma och göra en idrottsuppgift tills nästa tis. Känns ju helt OK! :) Och det är ju aldrig fel med en shoppingrunda. Haha eller bara man har pengar så. Näsi, det vart ett kort inlägg dehär för nu måste jag verkligen börja göra mig klar om jag ska hinna med 1 bussen som jag hade tänkt. So long! :)

Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln


Jag ville nog bara ändra på sanningen, men hur skulle det gå till?
Nej, nu tänker jag framåt.

Le när du vinner och skratta när du förlorar

Idag var det KM på pansalen, så jag har varit och tävlat. Den här gången dansade jag och Amme med Oscar, pga. att Johns knä inte varit helt bra den senaste tiden och har därför inte kunnat träna. Så på typ 3 träningar byggde vi ihop ett roligt program som vi körde. Haha vart ganska många fel, men det gör ingenting för jag tror nästan att vi hade roligast ändå. Och det är ju trots allt det som är viktigast, även om det vore kul att vinna. Men vi kom iaf 2a... av 2! hahha. Sen så kom Amme och John 2a i buggen också. Grattiis på er:):)

Nu -  gå ut i solen , Snart - duscha, göra mig klar , Sen - Umgås med änibänii


The sun shines like the smile on your face

Har just kommit in från det fina vädret, så nu sitter jag här i bikini. Är ju helt galet skönt ute. Har legat och stekt ute på gården sen kl 12. Funderar nästan på att gå ut igen, men samtidigt så måste jag hinna träna och sen göra mig klar. För ikväll blir det att fara på vårfesten med dansklubben. Och det innebär massa mat, dans och förhoppningsvis alkohol haha. Blir säkert super :)




tycker om dig.

Valborgs

Typ allt mellan himmel och jord hände igår, men tycker ändå att det mesta var lyckat! :) Kvällen började dock inte så bra. Fasttagen av polisen och en hel del böter.. men det skulle inte få förstöra våran kväll, så vi tänkte inte så mycket mer på det :) Jag, Amme, Annie, Tulle och Kim gjorde oss klara hos amme och sen gick vi och mötte mer folk och begav oss vidare till a-torp till walas 18-års fest. Där var vi största delen av kvällen och partade loss haha;D Senare på kvällen vart det max och sedan drog alla, men jag stannade i stan och började gå mot bonnstan för att träffa lite folk. Men på vägen dit träffade jag matte så jag följde han tillbaka till max igen, och sen fick vi hämtning ut till hans stuga där vi sovde. Och nu på dan har det väl inte hänt så mycket. Men nu måste jag ta mig en dusch, för jag känner mig inte fräsch för 5 öre. Ikväll kommer förmodligen Annie, Manne och Danne. Så vad vi ska hitta på återstår att se:) puss


RSS 2.0