If we could party all night and sleep all day and throw all of my problems away my life would be eaaasy

KAN NOG INTE VARA MER TAGGAD ÄN SÅHÄR. I GOTTA FEELING TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!!


Några bilder från igår (skickar resten till er sen brudar)







Det blir vad man gör det till

Blir ingen fest ikväll utan det blir en mysig tjejkväll med middag, snack och kanske ett och annat vinglas. TREVLIGT BLIRE NOG=)


Gillar Carolines kavaj


När man väntat allt för länge blir inget som man tror

Hejhej! Har i stort sett spenderat hela dagen i stan. Blev ett par stressiga timmar ett tag där också. Fy och fan. Är det något jag hatar är det sress! Ikväll tränade jag och sen mötte jag och amme upp jorun och anna och gick och fikade på ainas och de var däremot riktigt treevligt:) Nu har jag också äntligen kommit på/fixat vad jag ska vara på halloween så tack och lov för det! Inga bekymmer kvar nu och det gillas starkt.

hej snyggingar

Jag har ingen fantasi alls och jag hatar det

Jag blir galen. Har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till på halloween. Kommer jag inte på något snart vet jag inte vad jag gör. ÅHH ORKA.. Ska iaf ta cykeln till ersmark nu och vara med moa, gela och elin!:) Dom håller på att fixa och dona med deras outfits så jag hoppas att jag kan få lite tips från dom!

I just have to look at you


"Answer me NOW dushbag!"

Idag har jag gjort så mycket som:
-Vaknat hos anna
-Roat oss med omegle
-Farit hem
-Roat mig med omegle
-Varit med annie
-Gått en prommis
-Pratat om allt mellan himmel och jord
-Ätit glass och fruktsallad
-Roat mig med omegle

Jag vet inte varför jag har blivit helt fast i den dära hemsidan, men det är fan bra skit ändå.




Att behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem

Har inte uppdaterat på ett tag känner jag. Gårdagen spenderades i hjoggböle (av alla ställen haha) med kära vänner och lite okänt folk. Paarty kan man väl lugnt säga att det var. Sjuukt kul! Synd bara att det hände lite mindre roliga saker under kvällen, men det är ju sånt som kan hända. Var tänkt att vi skulle sova i någon annan lokal med grabbarna, men det slutade ändå med att jag och amme sovde hos amanda eftersom det lockade mer att sova i en skön dubbelsäng än på ett hårt golv utan täcke och kudde. Kan väl inte säga att jag ångrar mig precis! Idag så har jag varit med amme och john och mått lite för bra än vi förtjänat, men klagar gör jag inte! Nu ska jag bara ta mig något i magen och sedan väntar en mysig kväll med bland annat två härliga brudar vid namn anna och nathalie:)

What we do is life

Var som sagt danstävling i luleå idag. Blev 5a=gick skit. Men orkar inte deppa eller nåt för de, bara att träna hårdare till nästa gång så man ser till att programmet sitter haha. Fast amme och john som just gått upp till en högre klass i buggen dansade skiten ur alla och tog hem både vinsten och storpokalen. Måste varit RÄTT skön känsla kan jag tro. Bara 3 poäng kvar till SM:et då! Inte dåligt inte. Ikväll ska jag hänga med matte och bara tare lugnt för jag känner mig typ död, men lite sällskap sitter ju aldrig fel! pusskram

Du trodde säkert att jag hoppats på nått som aldrig ska bli av

Nu har vi slutat och det efterlängtade lovet är nu hääär. Känns ju förjävla bra!! Ska snart gå på stan ett tag med amme och kolla om vi hittar någon klänning att tävla i till imorgon. Ute i sista minuten kan man väl säga att vi är, men jag hoppas att vi har turen på våran sida. Ikväll är det kippes fest som gäller, men det blir nog inte så sent eftersom jag måste stiga upp rätt tidigt imorgon. Ha det bra:)

Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska


Tänker bege mig mot solariumet nu för jag känner mig som en riktig blekfis. Till och med Ida är brunare än mig och what's up with that om jag får fråga? Aldrig hänt förr och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Kommer väl dock troligtvis att se ut som en bränd räka efteråt men det får jag leva med. Ikväll blir det iaf trevligheter hos Hanna med brudar, firande och fika så det ser jag fram emot!

You can do it once and you can do it twice



HAAADEN ÄRAN


Denna snygga brud är numera 17 år. Grattis!!


When you had no expectations at all

Blev jobb med annie på en modevisning ikväll. Var ju ändå inte helt fel, och inte gratismaten tidigare på dallas heller för den delen! Nu väntas det andra avenyn som jag missade igår och sen ska jag sovasovasova.

Tiden står stilla, det är vi som rör oss

Snart tar jag mitt lilla pick och pack och åker med bussen in till stan för att vara med några brudar i ohmas lägga:) Vi ska också färga hannas hår, men vilken färg det blir får bli en liten hemlis! Ni får se sen helt enkelt. Men jag tror det blir greeat!! So long

Att inte bry sig om är värre än att inte förstå

Hade egen hårvård imårse så jag gjorde lite mörkare slingor och en nyansering. Vart väl inte någon drastisk förändring om man säger så, men jag är då nöjd iaf:) Nu har vi livsviktiga relationer som tema och nog har man allt fått sig ett och annat gott skratt. Haha älska HVFR!

Den som alltid njuter, njuter aldrig

Har varit hur skön skoldag som helst. På förmiddagen fick vi börja med att göra frisyrer i grupper som sedan blev bedömda. Gick ändå rätt bra måste jag säga! Sen var det färgkurs och på eftermiddagen fick vi också i grupper färga på var sin modell. Hann dock inte se slutresultatet på Lisa som var våran modell eftersom jag var tvungen att fara när vi var mitt uppe i ursköljningen. Men det blev säkert skitsnyggt! Nu ska jag skynda mig och slänga i mig nån mat och sedan väntar dansträning:)

Camancamancaman

Kära vänner. Vars är ni? Är ni lika uttråkade som jag? HITTA PÅ NÅT?


Skulle inte tacka nej till lite accessoarer




We gon' keep keep climbin' till the mountain top


Sjukt trevlig kväll med trevliga grabbar! Hemmakvällar är fanimej underskattade. Nu gör mami varma mackor så snart blir det lite nattkäk och sen ska jag ta och krypa isäng. godnaatt

Orkar inte med mig själv just nu


Varje dag är den första av resten av ditt liv

Kvällen igår innehöll väl lite av varje. Dans, sång, drickspel och en hel massa skratt! När vi for från älvsbacka blev det en sväng förbi max och träffade lite roligt folk, och sen så bar det vidare till en lägenhet. Men jag måste säga att det var tusen gånger roligare i början när vi var bara vi tjejer enligt mig, utan tvekan! Menmen. Jag hade då grymt roligt igår iaf! Sovde hos amme inatt och nu kom jag nyss hem. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, så det återstår att se!

Kvallan på bilderna från igår var verkligen inte okej så jag orkar inte ens föra över dom till datorn.. Blir en bild från körsbärspallningen med sandra och carro istället hehe. MUMS


Det är nu det roliga börjar

Party ikväll med brudarna! DÅ KÖR VI

Gick i sexan/sjuan, var typ 12-13 år och var väldigt roade

Hahaha, alltså varför var det hur kul som helst att ta såna här kort förr? Skrattar ju ihjäl mig nu när man ser bilderna och alla minnen kommer tillbaka!






Avslutar med en seriös bild på moi, mli och annaapanna;)
GRR, så heta!

Du ska lysa utan att blända andra

Chips, pepparkakor och festis bjöds det på till frulle här på jb, och resten av dagen har bara varit slapp. Nu slutar jag iaf och jag är ledig imorgon eftersom jag redan fixat apu-plats. Så nu är det helg dårå! SKÖNT:)

You’re beautiful just the way you are and I love it all, every line and every scar



Idag fyller en speciell tjej 17 år...

Och hon heter Annie Björk! GRATTIS GUMMAN:)

LONDON NÄSTA??

Hejhej! Har engelska nu, den enda lektionen idag. Just nu sitter vi och diskuterar att fara till London på skolresa! HUR KUNG? Alla är då på, så nu får man bara hoppas att det blir av! För det är ju faktiskt lättare sagt än gjort, så vi måste verkligen engagera oss nu och satsa på att samla ihop en jäävla massa pengar så att det blir av. Jag håller tummarna!:):):)

När en dörr stängs öppnas en annan

Kom just hem. Blev lite senare än tänkt men inte gjorde det något. Kvällen har iaf bestått av träning på friskvårds med hanna och stephanie. Kändes fan skönt! Men efter det slängde vi alla i oss lite ben&jerrys till desperate housewives tittandet hos steffi och cissi. Så då kände man sig inte riktigt lika duktig längre. Haha aja, är ju trots allt vid såna tillfällen man faktiskt får unna sig sånt. Nu ska jag ta och se lite andra avenyn och sen ska jag sova lääänge. Sovmorgon imorgon=känns BRA! Men den blir ändå inte lika lång som vanligt, för min plan är att stiga upp tidigare och träna lite på crosstrainern. (Om jag inte har världens träningsverk imorgon villsäga)


Ingenting är så enkelt som det ser ut

Har försäljning och service nu, men för tillfället sitter vi och skriver cv:n. Det går sämst med stort s. ÅHH. Vill ba hem nu. Fast samtidigt skulle de ju va kanon om jag fick något gjort eftersom jag tänkte söka helgjobb och behöver ett cv. Men lite hjälp skulle vara behövligt. Nån som ställer upp?!!

igåååår...

*


Detta gjorde precis denna tråkiga söndag till kanske den roligaste

Har just fått veta att byggningen av mitt nya rum blir av:D wohooo, satan så bra det känns! Så då kommer jag att få störst rum vilket betyder att jag både kommer att rymma en dubbelsäng, stor soffa osvosv. Planeras för fullt nu iaf! Hoppas bara att dom kan sätta igång så fort som möjligt och att det inte tar allt för lång tid att göra för jag vill ba ha det NU.

Det är vi som skapar lyckan

Gårdagen var verkligen hur kul som helst:) STORT TACK till alla som gjorde kvällen kuuung!

Bild från Hanna:)

Lycka berusar

Har igentligen inte så mycket att skriva idag förutom att det då är "rockfest" ikväll. Blir först att vara hos stephanie och cissi med massa brudar och sen dra vidare till en lokal. Kommer säkert bli aproligt! Sen så är det ju också kul att få klä ut sig lite och inte alltid bara köra samma slags stil när man ska på fest, tycker då jag iaf:) Har bara en sak mer att säga, taggaaa!!

Några snyggingar från Viktorias 18års fest!

As life passing by I show you my heart

If holding hand is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you


Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain

Har slutat nu och det känns underbart. Blir att ta 1 bussen hem från stan och fixa lite kläder till imorgon. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Men förmodligen blir det myskväll med kära vänner! puss

Just nu, i detta ögonblick


vill jag vara utomlands
vill jag vara brun
vill jag kunna gå barbent ute
vill jag vara glad
vill jag vara mer än taggad på livet

Kärlek kan dö av sanning och vänskap av lögn

Vaknar alltså nu, väckaren ville tydligen inte fungera imårse. Ja, så det var den skoldagen det. BRA JOBBAT EWE. Nu blir det iaf att hoppa i duschen och ta tag med städning i mitt rum så jag iaf får något gjort innan träningen idag. Kan det föresten inte bara bli helg NU?

Kolla Elin Kling då, och så nudå 6 år senare! Lite skillnad kanske.

And I’m not scared of your stolen power, I see right through you any hour


Framtiden kommer av sig själv, framsteg gör det inte

Gick på stan idag och köpte mig lite småsaker. En oversize tröja, örhängen och ett knallrött läppstift. Tanken var iaf att läppstiftet ska komma till användning i helgen när det är rocktema!! Fast vad man ska ha på sig är ju en annan femma. Har ingen jävla aning om vad jag ska ha. Meeenmen, det brukar ju ordna sig trots allt! Ikväll har jag iaf klippt och färgat mammas hår. Ska snart kolla hur färgen vart och sen blir det film och mys med Ida. pusskram

saknar sommarkvällar som dessa.

JAMEN DÅ KÖR VI DÅ

Sitter hemma hos steff och cissi med cissi och hannax2 just nu. Väntar bara på att steff ska komma hem från ett möte för då börjar våran spökjakt!!!

Allting kommer tillbaka, jag kan till och med känna doften som för längesen försvunnit

Vet inte vad jag gör uppe nu men jag kan typ inte lyssna mig mätt på vissa låtar.
Snacka om nostalgi säger jag bara!


Wide awake and dreaming




Baby you're the right kind of wrong

Blev en riktigt slapp gårdag. Hade det mys med amme på dagen och på kvällen kom hanna, erica och nils över till mig. Hanna färgade håret på mig och sen så mötte vi upp zimant och drog vidare till hanna och gjorde varma mackor och såg på tv. Nu idag händer det inte heller så mkt. Frisörteknik står på schemat och vi har färglära just nu. Efter skolan ska jag gå på stan och sen träna. ciao


Titta ba så snygga vinnare!!!


Grattis än en gång, inte dåligt med en förstaplats och att gå upp en klass på samma dag!

The best is yet to come

21.15 bussen in till stan. Sen vidare till 20års fest osvosv. Känns bara som att kvällen kommer att bli KUNG! Sover hos älsklingsamme sen så vi hörs imårn mina vänner. HAREEEE

Vad jag hoppas att du, kan se mig nu

Planerna för kvällen är inte riktigt klara än. Kanske blir det fest i hamn eller bara en myskväll hemma hos amme. Vet inte ens vad jag är taggad på mest. Men det blir nog bra vilket som, för kul lär det ju ändå bli! Imorgon blir det att stiga upp med tuppen och fara till lycksele. Ska kolla på danstävlingen som är där och självklart heja på amme, john och alla andra. Kommer inte att tävla själv den här gången eftersom att vårat program inte riktigt är klart än. Menmen, Nu måste jag fixa mig lite och sen så har jag en hel del städning i rummet som ska göras.. Har sett ut som en svinstia alldeles för länge nu känner jag.

Saker som är värda att göra, är ibland värda att göra för ofta

Har just kommit hem från skolan nu. Fick veta att vi är lediga imårn så det är alltså helg nu med andra ord. Gillas! Jag är iaf hur trött som helst just nu så jag tänker ta mig en pn i typ en timma eller så. Sen blir det att ta bussen in till stan med hanna och dra vidare till piteå för en shoppingkväll:) Kunde ju inte bli så mkt bättre!

RSS 2.0