Varje utgång är en ingång till någonting annat

Blev ingen skola för min del idag, jag försovde mig rejält och jag orkar rent inte fara dit heller.. Så nu ska jag först och främst ta och gå ut i det fina vädret och sola lite, och sen så jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Ska gå på stan med amme ett tag, och sedan far vi hem till henne och fixar oss inför kvällen. Kan säga att jag förjäävla taggad! Kommer att vara i stan med massa och jag tror att det kommer att bli hur jäkla kul som helst. Nu kör vi!


Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt

Vilken skön dag! För det första så lyste solen idag när jag vaknade, och resten av dan har bara varit allmänt nice:) Hade bara frisörteknik idag och vi fick testa att permanenta på riktigt denna gång. Fast några hann inte göra klart (inte jag heller) så det blir att fortsätta imårn när alla andra har egen hårvård. Känns ju kanske lite surt, för jag hade verkligen velat färga håret och nyansera det igen. Men det är väl bara att jobba på så snabbt man kan så kanske man förhoppningsvis hinner med det efter permanentningen!:) Sen efter skolan så gick jag på stan med lite olika personer haha, först sarah, alex och agge, sen träffade jag matte och var med han ett bra tag, sen gick jag på stan med sara tills mamma skulle komma till stan. Då vart det lite shopping som mamma var snäll och betalade. tackaaar:) Och efter de skulle vi iväg till mormor&morfar på kalaas. Tog mig då en sväng upp på vinden och hittade lite saker. Dock fick inte allt följa med hem..


Från ginatricot.


Mormors gamla stentvättade jeanskjol.

Nu ska jag klippa brorsan, hade!

Fantasi är intelligens som roar sig

Har just duschat och smörjt in mig med bus. Så nu har jag tänkt fuska lite och bli brun haha. Annars ikv så har jag varit i stan och tränat, varit på trivseln och gjort egna smycken på e-4an;) Var faktiskt sjukt kul med lite pyssel. Vart väl dock inte direkt som köpes haha, men det är bara kul med lite annorlunda och jag vart typ ändå rätt så nöjd ändå med armbandet och örhängena :) Sen när jag skulle ta hem cykeln från kansliet så fanns den inte där. Faan, den är alltså stulen.. igen! Skärpning ewe, nu måste jag fan lära mig att låsa cyklarna också nån jävla gång. Menmen, nu finns de inte så mke annat att göra än att fara runt litegrann och kolla om den finns nånstans i närheten. Förra gången hittade jag den i ersmark, undra vars den kan befinna sig denna gång? Om du eller någon annan ser den så kan ni ju alltid slå en pling! Är en grön gammal puch-herrcykel hehe.
Nu ska jag sova, eller så småningom iaf. Godnatt mina vänner!;D

Kom sommar

Så fort jag vaknade sprang jag ut och satte mig och solade i bikinin. Guudarns så härligt. Satt där i värmen i över 2 timmar, så lite färg har allt fått mig nu. Inte så mke kanske, menmen.. Nu ska jag ta mig nåt i magen och sen ska jag bege mig till Ammee. Hörde att hon och micke skulle sätta upp studsmattan så det blir nog att hoppa litegrann, och sen ska vi sola lite till. Visst, solen tar ju inte alls på lika mycket nu den här tiden men det är ju sjukt härligt såatt de finns inte. Längtar bara tills man kan ta sig ett dopp i havet också. Fast det är nog ett bra tag kvar innan jag kommer att göra det, för skulle man göra det nu så skulle man nog med stor säkerhet frysa häcken av sig!


"amme med e" ;)

Njut av livet, det går inte i repris

UNDERBART väder! Har sommarkänslor i hela kroppen nu och allt känns så sjukt jävla bra. Satt ute och solade i bara bikini och shorts imårse, och det var ju nästan såatt man svettades. Jävlar så härligt! Sen for jag förbi farmor&farfar och fikade, klippte farmor åså. Så nu har jag just kommit hem och är 200 kr rikare. Satt ju RÄTT fint!

Justja, tänkte berätta lite från igår också :) Vi började först i Sarahs kvartersgård och åt, drack och hade de mysigt.  Jag hade inte ens tänkt dricka igår, men det ändrades snabbt haha. Sedan for jag, Hanna och Alex till urs ett tag till Micke som fyllde 18. Där var det partaj och dans som gällde. Men vi hann inte vara där så länge förän alla skulle fara så det var bara att åka tillbaka till lokalen. Då hade de kommit mer folk så vi var där ett tag. Sen städade vi lite snabbt och tog cyklarna till en annan lokal vid norrvalla. Riktigt nice var det där, och kul att träffa massa folk! :) Sen begav vi oss vidare igen, den här gången till martinsson. Och där var vi resten av kvällen tills den avslutades på max. Kan verkligen inte säga att det var en tråkig kväll, nä fifan så kul det var! tack allihooopa.

Nu väntas det grillat och sen ska jag börja göra mig klar pårikt. Ikväll befinner jag mig förmodligen i stan med mina favorittjejer och några andra!  Blir nog också allt annat än tråkigt så jag är taggad :) ciao


puss♥

Gillar läget

Nu sitter jag i hannas mormor & morfars lägenhet. Jävlar så fin den är! Typ utsikt över hela stan också.. inte dåligt alls:)
Hanna är i duschen nu så jag intog datorn! Snart kommer nog också Alex hit :) Det blir väl att fixa till sig lite till sen för det vart lite bråttom för mig innan jag skulle fara. Cyklade som en jävla dåre till bussen som jag missade, men som tur var gick det en från kansliet strax därefter. Och mitt i all stress så glömde jag mobilen hemma också dessutom. Så jag fick chansa mig fram hit till lägenheten, har ju aldrig varit här förr så. Men det gick ändå, och jag hade tur att Hanna och Jonas just for när jag kom, för annars hade jag inte kommit mig in genom porten haha. Nää men nu orkar jag inte skriva så mke mer. Till kvällen blir det iaf middag och party i Sarahs kvartersgård :) hade!


Ute på altanen. Här är erica på bild;)

So sick, so tired

Jag orkar inte mer. Ska inte ens försöka att plugga mer. Ingenting vill fastna i skallen heller så jag ger upp. Bara tanken på provet imårn får mig att vilja spyyy. nä fyfan!

Tiden är vad vi gör den till

Nu är schemat ändrat så vi slutar kvart i 2 hädanefter varje onsdag. Skönt! Efter skolan så for jag, Hanna och Sarah på ica och köpte festis, vindruvor och naturgodis och sen gick vi ner till älven och satte oss för att plugga. Men pluggning vet jag väl inte riktigt om man kan säga att det vart. Mest bara snack åså. Sen efter ett tag så kom Alex och Agge också förbi och gjorde oss sällskap. Så där satt vi i solen och stekte. Fyfan, har aldrig varit så härligt väder som det var idag! Man kunde ju till och med vara utan jacka utan att frysa. Inte alls illa :) Men nu ska jag köra med crosstrainern en stund och sen börja plugga pårikt så att det förhoppningsvis inte blir ett IG för mig imårn..




Alla saker är svåra innan de blir enkla

Var verkligen skönt att vara ute och gå med hanna :) Broarna runt gick vi, eller bron runt kanske man ska säga haha. Så då fick man sig då över en timmas motion. Senare ikväll for jag till Moa och var med hon, Hanna & Jena. Hade de bara mys, snackade och såg repris av ballar av stål och självklart AA. Chips och popcorn fanns på plats, men Hanna hade med sig ett päron ist och jag åt ingenting. Haha duktigt! Får se hur de ska gå med nyttigheterna och träningen framöver.. Mamma har iaf sagt att jag får ett nytt klädesplagg för varje kilo jag tappar. Och vad ska man säga om det då? Inte direkt dåligt såå, NU TAGGAR JAG förfan!


Det är sättet du ler och sättet som du ser på mig när jag känner mig vilsen och blå

Somnade inte förän 3 inatt. Fast det har nog sin anledning också.. Hur som helst så vaknade jag ändå pigg halv 6 imårse. Kunde inte somna om, så det var lika bra att stiga upp och göra sig iordning. Första dagen på skolan har ändå varit helt okej, inte så dryga lektioner alls idag. Och det är alltid lika skönt att komma tillbaka till klassen! Har just komme in från det härliga vädret, och sen väntar innebandy på idrotten. Ryktas att det inte börjar förän kvart över 2? Känns lite drygt att  bara sitta här tills det börjar. Har nästan lust att åka in till stan och kolla om det finns nå fint på stan istället. Måste ändå in dit efter skolan och fixa pass. Men som jag ser ut hade jag hellre gjort det en annan dag, haha. Aja, får väl leva med att se ut som en riskatt på kortet om inte annat. Sen ikväll ska jag ut på en prommis med hanna också, ser jag faktiskt fram emot för det blir säkert härligt. Specielt om vädret håller i sig. kram



Mer än bara en känsla



bilderna kommer härifrån

Har legat i sängen till halv 3 idag, kunde inte få någon sömn alls nästan inatt. Vad det berodde på vet jag inte.. Har därför varit ganska trött nu idag också. Men har ändå varit skönt att bara tagit det lugnt åså, även fast det kanske varit lite tråkigt. Får se om det händer nåt kul ikväll, nu ska jag iaf ta och slinga mammas hår och göra något åt mitt eget utseende.

Det är inte tiderna som förändras, det är vi

Tittar på gamla bilder från tiderna när man gick i kåge. Jättemånga minnen som kommer tillbaka.. Ibland saknar man hur det var. Just nu skulle jag vilja gå tillbaka ett år, bara för en dag eller två, till kågeskolan, till er.


blommigt från gina


Har den till vänster, men funderar starkt på att köpa den till höger också. Båda klänningarna är ju så söta! Perfa till sommarn juu..


Mycket glädje, lite pengar

Kl 6 imårse ringde väckaren och det var bara att stiga upp, för kl 7 skulle jag iväg till Amme och sedan vidare till Umeå för att kolla på danstävlingen. Kunde ju inte tävla själv den här gången för Johns knä vill inte bli bättre :/ Menmen, det var då kul att titta på alla duktiga dansare, heja på alla i klubben åså :) Det som var mindre kul av dagen var väl när tävlingen var slut och de var dags för käk. Då gick vi in på en pizzeria och satte oss, fick menyn åså. Och vafan ser vi? Att alla jävla pizzor kostar 90 kr eller mer. Det var då den dyraste jävla pizzan jag har ätit kan jag lova. Ville inte gå ihop med min ekonomi heller så jag var tvungen att låna pengar. Eller först ville jag och amme bara vända på klacken och dra därifrån, men nä det var tydligen oförskämt så vi fick sitta kvar på våra rumpor.  Vad skulle man dricka då? Vatten tänkte vi, så vi sparar på pengarna. Men nä då ska tydligen vattnet också kosta. Så då vart vi negg och sket i det helt. Men slutade dock ändå med att vi drack upp Marias vatten haha. Så vare med det, och aldrig mer ska jag då sätta foten där igen. Om jag inte helt plötsligt skulle bli rik eller vågar ta en springnota vill säga..

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, är öppen för förslag! over and out

För det levande hjärtat är varje dag ny



Jooodå, tro det eller ej men jag evelina lundgren ställde mig och tränade på en sån här rolig sak det första jag gjorde imårse. Kändes drygt som fan, men känns ju bra efteråt iaf. Och + att jag behöver träningen, det är då en sak som är säker haha. Nu ska jag försöka köra med crosstrainern 2 ggr per dag, men man får väl se hur det bli med den saken. Ni som känner mig vet att jag alltid faller tillbaka i gamla vanor igen. Eller det funkar kanske dom första dagarna, men sen.. nä då har jag en förmåga att inte ha orken längre. Får väl se hur det kommer att gå denna gång!

Nu väntar duschen och sen ska jag kika runt på alla jävla webshopar som finns och kolla om jag hittar mig nå kläder till utlandet. En bikini är nog också välbehövlig? fred ut

I'm fine baby, how are you?

So give me the reason to stay

Give me the reason to wait

You know I don't look to get caught

'Cause darling we're here but my true love is not


And I call you baby I will and I do

Persuade you in though I know that we're through

I let you think that I'm yours when I'm not

Keep you here though I'm ready to drop the last line


If you give it a minute it's gone

If you give it a minute it's wrong

If we're just waiting a second too long

Darling I'll leave and you won't come along


Tala långsamt men tänk snabbt

Okej, nu har jag blivit bedd att uppdatera här i bloggen lite oftare. Såå, jag får väl lov att göra det då haha. Så nu får ni lite information (väldigt rolig....) om vad jag haft för mig idag:
- Vaknat hos Amme
- Kört moppe hem och gjort mig klar
- Åkt ner till stan
- Färgat & Klippt mommes hår
- Varit med annaapanna & käkat chokladpudding
- Tränat (dansat med ammee)
- Varit med annap, panter och jorun!
- Socialdruckit (jag smakaba) & kedjerökt

- Sett ett program på tv om barn som har problem med vikt och utséendefixering (bara sjukt!)
- Kört lite på crosstrainern när jag kom hem

Deet var typ allt.. såå nu säger jag som anna, puss och kram cykelram.
btw! besök tjejernas nya blogg. -Bra skit!

Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag

Kan det bli härligare väder än såhär? Jag älskar det. Har suttit ute i solen jättelänge idag. Jävlar så skönt! Men nu har jag iaf fått mig en dusch och nu ska jag börja göra mig klar. Efter jag ätit så ska jag, Amme och Annie in till stan och fika på Ainas och bara snacka. Blir nananajs skulle ja tro=) Och efter det lär jag nog fara till Ammes lya i kära kågeäng och hitta på nå ball. Jao, de blir nog massa roligheter ikv. Pussen


Själva längtan är beviset på att det vi längtar efter finns

Du & Jag. I boviken. Sommaren 07.




Du & Jag. På mallorca. Om 44 dagar. Är less på att vänta. Det kommer bli KUNG.

Det händer ingenting om man inte gör någonting

Vart inte att jag var med Amme ikväll, för den filuren var så jäkla trött. Men så blir det ju om man är vaken hela natten haha. Istället så gjorde Lina, Jena, Moa och Chadaa mig sällskap ikväll. Vi satt och grillade korv, pinnbröd & mashmallows (hur fan stavas de?) nere vid älven. Riktigt mys var det! Och sen gick vi upp till Moa igen och satte på en film åså. Haha nu kommer jag inte ens ihåg vad den hette, men det var en gammal jävel iaf! Och sen efter tag så tog vi mopparna (ja du läste rätt, jag körde moppe idag för första gången på evigheter) hemåt igen! Kändes ju lagom skönt att slippa gå eller cykla kan jag lova. Haha fan vad lat jag är, men det är ingen nyhet. Är ju skönt att de smält så pass mycket snö nu också. Känns att sommaren är på G snart. Eller snart och snart, är väl ett tag kvar men faktiskt inte allt för länge. Nä fyfan vad jag längtar. Inget klår sommaren, så är det bara!

Fick också hem mina kläder från Ginatricot idag. Jävlar vad nöjd jag är. Allt passade finemang! Och jeansjackan lär nog användas galet mycket framöver. Snyggare irl var den också dessutom!=)

Det är den som går vilse som hittar nya vägar



Har alldeles för lite att göra nu känner jag. Tror jag ska ta mig en promenad och bara rensa alla tankar, kanske gå förbi någon rolig prick eller så. Hoppas att Amme kan göra mig sällskap ikväll eller nåt också. Skulle inte sitta helt fel. Fast bäst av allt skulle nog vara om man fick lite umgänge just nu, för tråkigare än jag har kan det nog faktikst inte bli. Haha nääsi, nu sticker jag innan jag blir emo eller nåt. tjing

Framtiden är den enda tid i livet som går att påverka

Önskar att det var något mer jag kunde göra, men jag är rädd jag inte kan göra mer än att bara finnas där. Är nästan omöjligt att förklara hur jag känner just nu, men allt jag gör är att hoppas. Vill bara att du ska må bra, det är allt.

Dålig uppdatering

Har inte skrivit på flera dagar, men jag har haft så mkt annat roligt för mig så det har inte varit så mkt tid över till bloggen tyvärr. Men kan ju alltid berätta vad jag haft för mig nu iaf. Har varit till Mattias några gånger och han har sovit hos mig, sen har jag varit med Amme, for sedan till fetfesten i drängs. Spårade väl lite men kul var det. Sen sovde Amme hos mig och nu är jag tillbaka i Bureå hos Matte. Blir att sova här inatt också. Men jag känner att jag ska vara lite social med han nu.. så det blir väl uppdatering om ett tag igen då ist. haha, So long.

Thank you

Tina var gullig och ritade av en bild på mig. Hur duktig är hon inte?=)





- Du gör mig glad.

Den som lever får se

Igår hade jag riktigt roligt. Dagen började med att vi for till skolan och fixade allas hår. Sen fick vi kolla på både genrepet och sen båda visningarna. Var rikigt kul att se, speciellt Lisa & Klas som var brudpar. Hur fina var dom inte?:) Aja, sen gick jag väl runt lite där på KGB och sedan kom Ammee och vi drog hem till mig och började att göra oss klara för kvällen. Då dök också annie upp, och lite senare även Danne. Efter middagen så bar det av till Byske. Grillning, fest och massa mys var det som hände under kvällen. Eller natten kan man nog också säga, för vid typ halv 3 var jag hemma.
Bjussar på några bilder från dagen :)





love u girls♥

what to do?

Jahapp, ändrade planer för kvällen. Har absolut inget att hitta på just nu. Inte särskilt roligt, och speciellt inte nu när man bara suttit hemma i flera dagar så vill man ju bara göra något kul! Aja, man får väl se vad som händer antar jag :) Förhoppningsvis dör jag väl inte av en till kväll ensam hemma..

Har hursomhelst beställt lite kläder från Gina nu, så nu väntar jag bara på att dom ska komma. Vart väl inte så mke, men några saker iaf :) Tack och lov så kunde mamma bidra med pengar också, för annars hade jag inte haft några pengar kvar alls. Haha men det känns iaf riktigt skönt med påfyllning i garderoben, för det behövs kan jag lova. Och mc-jeansjackan hade äntligen kommit in igen så nu slog jag till direkt. Och då får man väl bara hålla tummarna på att den passar också. tjing


Vägen blir till medan du går

Känner mig lite bättre idag, har ingen feber men förkylningen har inte gått över. Hade tänkt fara till skolan, men självklart ska jag ju försova mig till den ända lektionen vi har. vääärt. -nae. Menmen. Hanna ringde mig där vid tolv och sa att vi skulle fara till kågeskolan och prata lite om frisyrerna som ska göras imårn på modellerna till modevisningen på KGB! Så vi for dit, träffade alla och gick även och snackade med lite gamla lärare. Var ju ett tag sen sist så det var kul att träffa dom igen :) Men så imårn blir det iaf att stiga upp tidigt och vara på plats kl 8. Tror dock inte att vi kommer att hinna med alla genom att dom är 28 modeller och det bara är Hanna, Sarah, Tina, jag och förmodligen två till som ska göra frisyrerna. Menmen, man får väl göra så gott man kan och ser hur många man hinner. Huvudsaken är iaf att Lisa som ska vara brud får sig en snygg frisyr haha;D Nämen, nu ska jag göra mig iordning och sen bär det av till Bureå :)

Pz haha

Malå VM

Nu har jag fått mig lite bilder från helgen, så enjoy (eller spy) !


RSS 2.0