IDA LINN PALLE♥


Hur sjukt är det inte att det var 2 år sen vi alla var med varandra sist?! Tycker att vi tar och spikar novemberlovet nudå för jag är iaf taggad till hundra!

Men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö, och vem vill leva så

Är hemma från stan nu. Trodde att jag skulle hitta mer än vad jag gjorde men det blev inte riktigt så. Hade tänkt köpa en ny kavaj som var nersatt från 3000 till 100 -vadå väääärt? MEN jag kom försent och den sista var just såld. Aja, men vad gör det om hundra år. Jag kom då iaf inte hem tomhänt. En tunika, skjorta, parfym (snålande och köpte en tillsammans med syrran) och glansvax fick följa med hem.


You´re everything I thought you never were, and nothing like I thought you could've been

Morsningkorsning. Igårkväll var jag på en frisörkurs med tendez. Var faktiskt rikigt bra!! Senare for vi hem några tjejer från klassen till steff och såg det sista av idol innan vi började bege oss hem. Idag börjar jag kl 12.45, men jag valde att skippa sovmorgonen och gå en prommis imorse istället. Var typ ändå sjukt härligt måste jag säga. Nu har jag iaf just kommit ut ur duschen så det blir väl att göra sig klar nu antar jag. Och träna lite glosor skulle nog också behövas med tanke på att jag inte ens har tittat på orden än och förhöret är idag..


Att göra någon glad varje dag är det största du kan göra

Plättar och sylt idag till lunch, MUMS säg jag ba! Nu sitter jag iaf här inne i klassrummet och är nyklippt. Hanna gjorde sin uppklippning på mig och det vart kanon:) Känns så sjukt mycket fräschare!! Och det behövdes verkligen en klippning på mitt slitna hår så jag kunde faktiskt inte vara så mycket gladare:D
 


Jag ser det runt omkring mig, jag ser det i allt

Blev en kväll framför tvn med idol tittande när jag kom hem. Men efter det ställde jag mig på crosstrainern och kände mig lite duktig. Måste verkligen komma igång med träningen nu, inget skämt! Jag och syrran ska också börja gå lite raska kvällsprommisar nu framöver hade vi tänkt. Bara mysigt ju!




Den tid du vill slösa bort, är inte bortslösad tid

Hejhej:) Frisörteknik nu, men jag är klar med allt förutom uppklippningen så jag roar mig vid datorn istället (Känner verkligen inte peppen till att rulla permanent). Efter lunch ska syrran komma hit så jag får göra bort uppklippningen på henne. Kommer kännas skönt när det är över! och efter skolan blir det mer klippning, morfar som ska klippas då. Sen ska jag dra vidare och träna med amme och john. Har typ aldrig varit så roligt att träna som nu. Känns bara KANON!

.


Livet är nu

Igår har jag
- Stigit upp kl halv 7
- Sovit i över 2 timmar i bilen
- Gått på stan i ö-vik
- Upptäckt att det måste vara världens sämsta shoppingstad
- Druckit chailatte och fikat på waynes med mamma
- Farit hem tomhänt (!!!)
- Lyssnat på världens sämsta skiva som snubben glömt i marcus nya bil
- Skrattat tills jag grät
- Kommit hem
- Farit till stan
- Träffat anna, jorun osv på ett hotell (party)
- Traskat runt ensam på stan i väntan på att annie ska komma
- Kännt mig ensammare än någonsin
- Träffat annie, alla andra och begav oss till sofia däre var fest
- Varit nykter
- Åkt hem med erica

Idag ska jag
- Göra mig klar
- Gratta marcus som nu blivit 20!
- Äta en jävla massa tårta
- Klippa gullejohanna
- Gå kurs på staans trafikskola
- SOVAAA


Ju mindre rutin, desto mer liv

Kvällen var helt klart bra! Jag och elin traskade först runt en sväng på staden och ringde sedan grabbarna som var hos tova, så det blev att fara dit. Riktigt treeevligt:) Fast det blev en tidig kväll eftersom att elin har match rätt tidigt imorgon. Men lika bra var det, eftersom jag fick veta nu när jag kom hem att det blir shopping i ö-vik för min del imorgon. Brorsan skulle kolla på/köpa någon bil där så då äre lika bra att följa med tycker jag! Blir dock att fara vid halv 8 på morgonen så lite sömn nu skulle nog sitta fint! Godaaatt

pär elin och moi för någon helg sedan:)

Follow your heart. Because even if it’s on your left, it’s always right

KAN INTE BESKRIVA HUR HÄRLIGT DET KÄNNS MED HELG! Nu ska jag nog iaf ta och hoppa in i duschen snart och börja göra mig klar. Blir helt andra planer än vad jag hade tänkt mig den här helgen, men inte klagar jag för det!! Ikväll kommer iaf Elin att göra mig sällskap och det blir nog så att vi far in till stan och hittar på något. Kulkul=)

Bara extreeemt less

Men KOMIGENDÅ


I drömmar och i kärlek är ingenting omöjligt

Hejhej! Har svenska nu, enda lektionen idag. Så jag slutar vid lunch. Skööönt kan jag lova! Nu skrivs det iaf kärleksdikter för fullt här i klassen. Inte min starka sida om man säger så. Menmen, nåt ska jag väl kunna komma på. Annars får jag väl be hanii om hjälp, hon verkar kunna dedär me kärleksdikter hehe;)

Sometimes you have to do things you've never done before

Drar in mot stan nudå, blir först att möta upp A och sedan drar vi nog vidare till S. Får se vad vi hittar på, men det kan nog bli kul! Hoppas då på det haha. Aja, nu går bilen såå HADE=)

Jag borde lärt mig nu att det alltid är det lilla som får mig på fall


Nu lunch. Snart skola. Sen A&S.

Tryin' to think of something, anything just to keep me from thinking of you


Bästa sättet att övervinna en frestelse är att falla för den

Hellu! Sitter och glor på teve nu efter att amme och annie for. Var egentligen tänkt träning ikväll, men john kunde inte så det blev ändrade planer. Blev en riktigt slapp kväll med bara snack och mys istället. Men det gillas!
Justja, tänkte lägga ut en bild på produkterna jag köpte idag. Blev mer än väntat faktiskt, men jag kunde inte låta bli när det var så jäkulskt billigt haha.

Blev inget schampo eller så, men en hel del annat + en färgtub. känns kaaanon.

50% rabatt gillas kan jag lova!

Snart börjar vi om och då är det utförsäljning av loreál produkterna. Dock så suger det att vi blir lottade fyra och fyra åt gången från frisörklasserna och med min tur så lär jag ju inte komma först! Sen så får vi bara börja med att köpa 3 produkter var, men man får väl se om det blir över nåt sen så man kan köpa imårn eller nåt. Hoppas på det!! Schampo, balsam, silikondroppar, färg och lite annat smått och gott vore ju välbehövligt..

Om någon talar illa om dig, lev så att ingen tror dem

Är trött som bara den idag. Vaknade för bara en stund sen. Men ändå är jag på toppenhumör! Känns bara som att livet leker. Nu ska jag börja göra mig klar och senare ikväll blir det att umgås med brudar på sjungande:D ha en bra dag! pusskram

Man måste våga för att vinna

Kvällen igår blev verkligen lyckad! Först var det ju hur mysigt & kul som helst med brudarna i hamn. Aldrig blir man besviken när det gäller hvfr=) Sen så tog vi bussen in till stan och jag mötte upp annie & macce för att sedan fara vidare till erik där alla var. Sovde i mormor&morfars lägga sen så det var ju nära och bra sen när det roliga var över. Eller egentligen var inte det roliga över, för jag fick trevligt sällskap över natten:)

Imorse vaknade jag väl vid 12 nångång, och strax därefter blev jag ensam. Så då vare bara att ta sig en dusch och sedan ta bussen hem till Kåge igen. Och nu ska jag tillbaka till stan igen haha. Men det blir nog en lugn kväll ikväll med annie & macce. Känns inte helt fel!


Lets have som fun

Nu håller jag på att göra mig lite smått i ordning inför kvällen. Blir firande av Viktoria på bolidengatan med massa tjejer från klassen! KUUNG:):) Lite senare mot kvällen far vi in mot stan. För några blir det utgång och för andra blir det att festa vidare på annat håll. Känns inte som att det kan bli annat än bra det här! DÅKÖRVIDÅ


Bästa sättet att förverkliga sina drömmar är att vakna

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on

NÄR STYR VI NÅGOT BRUDEN????????


Saknar kvällar som denna!

Men jag kan ju inte ljuga för mig själv

Samtidigt som det känns rätt, känns det så fel. Vet inte vad jag ska göra.


Igår var framtiden idag

Kände mig som världens sämsta person imårse. Först så missade jag bussen -börjar bli en vana nu! Sen så kände jag inte för att lifta för att komma i tid till skolan eller att ta en senare buss och komma försent (får fan inte komma mer försent nu) Så då gick jag hem igen och tvingade min febriga lillasyster att skjutsa mig till skolan med moppen. SNÄLLT av mig. TOPPENKUL tyckte hon. Eller så inte. Men hon fick pengar till godis av mig, så hon gick med på det tillslut. När jag väl var på skolan så fortsatte vi att klippa vidare, börjar närma sig slutet på klippkörkortet nu! Och sen så skulle vi göra en annons om att sälja en produkt. Våran vart kung!:) Var väl i stort sett allt jag gjort idag.. Nu idol. Hejdo

Tog bort bilden av vissa orsaker.

I somehow find, you and i collide

Med denna låt säger jag godnatt!



Baby could you blow my heart up?

Hejhej! Nu har jag just färgat håret på ida, så nu är hon brunett igen! Tycker att hon passar mycket bättre i det (är ju trots allt hennes naturliga hårfärg och inte blont) Så det vart greeat!:) Nu ska jag nog göra något åt min design tror jag, för jag har aptråkigt. Lär väl inte bli nån stor grej om man säger så men, haha.

Nu börjar det verkliga livet igen

Har just varit på lunch och käkat korv och mos, så nu är det rast. Frisörteknik stod på schemat idag! På förmiddagen började vi med en saxkurs och har haft en hel del teori. Och nu på eftermiddagen ska vi däremot få köra lite praktiskt, så det ser jag fram emot!:) kan faktiskt bli riktigt kul, till skillnad från teorin som inte var så väärst rolig.

Hittade en gammal bild från i höstas/vintras. Jag och Jenny gör en håruppsättning.


pix from last night








Räds inte framtiden och gråt inte över det förflutna

Måste börja med att säga att gårdagen var HUR niiiice som helst!!:) Vi började att hänga i pärs lägga några personer och drog sedan vidare ut, träffade massa folk, vidare till anna, frasses osv.
Men nånstans där emellan så gick de väl inte så jävla bra för mig för nu idag kan jag inte gå på min ena fot. Kändes verkligen inte som att det var så illa igår så jag fortsatte ju springa runt osv. Nu är det ju något man ångrar kan jag säga. Är nog dock bara en stukning eller nåt så det blir nog bättre snart. Men ändå, hur väärt? Inte ens lite. Nu väntar jag iaf på att bilderna ska skickas, så det kommer väl så småningom;D

Planerna var egentligen att vara med S idag men det blir inte av nu, får bli en annan dag ist:) Så idag ska jag istället kolla upp foten och senare fara och fira mormor verkar det som.


Jag orkar snart inte längre, kan det inte bara bli ett jävla slut på dethär!?!!?

Hejhej! Nu har jag just kommit hem från stan. Shoppade en skinnjacka, ett halsband och en hel massa underkläder. Iaf, som ni kanske förstår på min rubrik så är jag lite upprörd just nuu. Och det är därför att jag för typ för 2 minuter sedan stod här i mitt rum och skulle testa mina nya underkläder. Då när jag just har tagit på mig trosorna så slås teven på med världens högsta ljud. Jag är nästan inte ens förvånad längre, men ändå blir jag lika jävla rädd varje gång det händer något. Vad/Vem det nu är nu är som gör detta, så vill jag bara att det ska sluta!! Det är inte kul för 5 öre.. Nä fyfan så less jag är.

Gick inte att publicera förän nu så inlägget är en dryg timme gammalt, men vad gör det.


Allting är som vanligt, men ingenting som förr

Umgicks med Amme, Annie, Macce & Danne ikväll. Blev en riktigt lugn kväll. Eller fast nae, om jag tänker efter så vart det egentligen inte det. Men till en viss del kanske. Men vi hade det iaf mysigt och väldigt roligt!:) Nu funderar jag på att gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Mamma frågade om jag ville gå på stan med henne så jag är på. Shopping slår ju aldrig fel! Slänger in någon bild från kvällen också, men jag avstår från att lägga in någon som jag är med på för jag såg inte klok ut nånstans på en endaste bild, haha!


När alla önskningar är uppfyllda, förstörs många drömmar

Ska ta tag i att städa mitt rum (det behövs) innan jag beger mig och tränar med Amme. Hoppas att vi hinner hem till idol sen, för det vill man ju inte missa!

När du tvekar, gör det modiga

Det är fan inte klokt någonstans, men vad gör det om hundra år säger jag då!! Nu kör jag på det här och ser vad som händer, för man kan ju inte vända ryggen mot alla chanser som kommer i livet? eller har jag fel? Aja, nu ska jag sova. Godnatt!

Finns det något skönare än sovmorgon? Tror inte det

Börjar skolan 12.45 och har bara en lektion idag då. Gillas? YEEES SIR!


But I need more than myself this time


Resten av dagen kommer att se ut såhär:

- Gómiddag
- Amme, Matte & Danne
- Idol
- Prommis
- Andra avenyn

Inte helt fel ändå! Har längtat som fan tills andra avenyn skulle börja om igen, så bara det gör denna kväll mer än bra. Och med härligt sällskap och idolauditions som jag hoppas är både bra & dåliga (så man få skratta) kan nog den här kvällen bli super:) Ciao

Stå på dig, annars gör någon annan det

ÄNTLIGEN säger jag bara!!! Min dator är nu klar efter att nätverkskortet hade pajjat. Känns skönt nå så jäkulst:):) Så nu sitter jag i klassrummet och är glad som bara den. Nu på förmiddagen har vi frisör, håller på att klippa. Och på eftermiddagen så blir det försäljning och service. Kulkul:)

Annars så är jag galet trött nu för tiden. Måste fasiken börja få en rutin att lägga mig tidigare på kvällarna. För som det är nu kommer inte att funka i längden eftersom att det gör så att jag verkligen inte orkar stiga upp på mornarna (stavning?) Vilket ofta gör att jag missar bussen eller försover mig helt enkelt! Ett exempel på det är väl denna dag. Var tvungen att lifta till skolan så att jag inte skulle komma försent. Men jag hade tur, för jag fick skjuts ända till skolan. Vadå schysst? Men nu är rasten slut så jag ska bege mig mot salongen nu igen. puss

As if we ever needed anything to entertain us

Godmorgon världen.
Ingen skola för mig idag. Nu lunch.

Ingen är så lycklig och ingen så fri

Verkar som att det blir att vara i stan ikväll också. Kanske till macce, kanske fest. Får se! Nu väntar jag bara på att annie och matte ska komma så att vi kan fara:) ha en kung kvälll allihoopa!



If I should be so bold, I'd ask you to hold my heart in your hand



Well, all I really want to do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through

And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me, if it kills me

Det är den som far vilse som hittar nya vägar

Kvällen igår började som sagt med att jag klippte eliin & då blev jag också hundra riksdaler rikare -tack så mkt!!!:) Det blev iaf inte så att linzan skulle med så det var bara jag och elin som for in till stan. Då mötte vi måns och sille som vi virrade runt med. Säger som elin, vi måste minst ha gått en mil så mycket omvägar som vi tog haha! Men tillslut kom vi iaf fram till mjs klassfest och träffade på en massa härliga personer:) Efter det blev det mys med film i hannas mormor&morfars lägga. Hade riktigt, riktigt kul den största delen av kvällen måste jag säga!

våra underbart fina huvudbonader skyddade vårat hår från regnet och kylan. Sniiiiggt...ELLER?

Lyckan vinner i höjd vad den förlorar i längd

Sovde hos Amme inatt och det blev så att jag följde med henne idag på skolan. Så det vart en dag på anderstoorp! Men det funkade (Y) Nu så ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar innan elin och linzan kommer hit. Blir hårklippning på elin och sedan drar vi nog in till stan och hittar på nåt kuligt:) puss


Medans jag liks är igång med bloggandet..

Glöm inte att besöka våran klassblogg:) pusskram!

Titta inte var du föll utan var du halkade

Min dag har i stort sett bara bestått av en svenskalektion som var världens kortaste så att vi fick ett hål. Och nu på hålet så har vi (eller dom flesta) fixat och donat med hår & smink i salongen, för vi ska nämligen ha klassfoto snart. (spyr) Jag är inte så taggad om man säger så. Ser alltid lika sepeful ut på sånna kort, och jag tror väl inte direkt att det kommer bli annorlunda i år för den delen!!

Och i eftermiddag ska jag och viktoria dela ut/sätta upp flyers på stan och efter det slutar vi. Om vi får slut på alla blir vi dessutom lediga imårn! HUR SKÖNT?=) Sen ikväll blir det dansträning och vara med ammsann=)

Ett år sen nu! Tycker egentligen att ingen är sig riktigt lik på den här bilden. Största förändrigarna är väl kanske håret på alla, och det kanske ju inte är så konstigt hehe. Men själv så känner jag typ inte ens igen mig själv.

I wish that i was looking in to your eyes

Godmorgon! Har just vaknat så jag har fått mig en sovmorgon med andra ord. Skönt! Fast jag börjar dock inte förän kl kvart i 1 men jag tänkte ta kvart i 11 bussen och bara gå på stan ett tag. Så idag är det bara engelska för min del:) Måste också kolla så att kylskåpet funkar som flyttade in hos oss igår. Håller tummarna!! Men nu ska jag börja göra mig klar och äta mig en redig frunch! hade :)


På nåt sätt ramla vi in i varann och tänk att något jag alltid trott skulle vara så svårt va så lätt


Tankar övervinner andra tankar

Hejhej! Sitter som vanligt i HVFRs klassrum just nu. Förmodligen kommer vi att inskaffa oss en kyl här inne som jag nu har fixat eftersom vi skulle byta ut våran i stugan. Fast frågan är ju bara hur vi ska få in och ut den. Haha aja, får se hur de blir med den saken helt enkelt! Ikväll ska jag nog till stan och vara med amme och bara ta de lugnt åså:) pusskram

RSS 2.0