En smula oklarhet sparar en värld av förklaringar

Lite grejer som jag beställt kom idag. Är supernöjd med allting!


Att känna att man lever

Igår var jag först och såg lövångersrevyn med chris och hans familj. Efter det gjorde jag samma sak som ca 98% av skellefteås ungdomar över 18 och drog på s8 med vännerna och dansade och hade det vääldarns trevligt. Känns så fruktansvärt surt att det var sista gången. Sprang även på en kille från sthlm som jag och anna snackat med på chatroulette för ett tag sen. Han var tydligen där med sitt hockeylag och bodde på hotellet. Vad är oddsen?? Random men kul. Nu ska jag iaf skynda mig in mot staden igen. Jacuzzi & bastning hos anna tillsammans med några fler brudar står på schemat!

Den som ger utan att vara ombedd, ger dubbelt


När jag kom hem idag låg det ett brev på köksbordet. Detta fick jag av Chris 4-åriga lillasyster Hanna. Världens gulligaste!!!

Fantastiska människa


Smälter litegrann varje gång jag hör denna låt. Kalla mig töntig men jag har nog fortfarande en liten crush i danny och resten av gänget.

I drömmar och i kärlek finns det inget som är omöjligt

Blev en otroligt lyckad kväll med trevliga typer! Nu ska jag försöka göra en tidig kväll så jag orkar ta mig upp till salongen imorgon. Efteråt blir det en myskväll med älsklingen. Nattii


Leendet är ibland en bortglömd grimas

Helgen har varit kanon. Även fast jag skippade att festa i fredags så blev det en trevlig kväll trots allt. Och i lördags for vi ett gäng och åt på tatung, bowlade och gjorde lite annat kul. Har förövrigt totalvänt på dygnet nu. Att vakna vid 3 är inte okej på en måndag. (Även fast man är ledig). Ska iaf ta och träna litegrann nu innan jag beger mig till ammes lägga för att umgås. Var ett tag sen sist så det ser jag fram emot!


Fantasi är konsten att se sådant som ännu inte finns

Dagen har spenderats med carloline på a-torp och stan. Har nu hört om lokal och fixat kläder som ska lånas av butiker till visningen. Känns bra att litegrann är bortgjort iaf. Och nåt annat som känns bra är mitt schema som gäller framöver. Ledig måndag & fredag. Sen spenderar jag 1 dag på salongen i skolan och 2 dagar på KI. Kan ju inte bli så mycket bättre! Hoppas att ni är sugna på att klippas, färga håret etc. Ni kan isåfall ringa och boka tid på 452414 (skolan) eller 702270 (KI). pusskram


Jag kan om jag vill och jag vill om jag kan


Har nu hämtat hem min skoter samt storstädat mitt rum och känner mig lite duktig för en gångs skull. Funderar på att göra mer behövliga saker när man liks är igång såsom att träna och sola. Senare ikväll blir det i alla fall att fara till stan och umgås med nära och kära vänner. fred ut

Låt oss ta tiden som den kommer, inte som den går. Ett litet steg före är lagom.

Igår kom anna till mig. Hade en myskväll då vi pratade om allt mellan himmel och jord. Drack mousserande jordgubbsvin och käkade alldeles för mycket popcorn. Chatroulette var givet. Sen att gå ute i foppatoffler (aldrig okej) och utan jacka en kall vinternatt rekommenderas inte. Att sova bort hela dagen rekommenderas inte heller. Men vi hade trevligt, som alltid.


RSS 2.0